In sfarsit, ceea ce se tot prevedea s-a intamplat: Boom a dat faliment. Nu sunt prea in tema cu asta (numai ce am citit pe net), asa ca astept comentariile voastre mai documentate (de interior).
In sfarsit, ceea ce se tot prevedea s-a intamplat: Boom a dat faliment. Nu sunt prea in tema cu asta (numai ce am citit pe net), asa ca astept comentariile voastre mai documentate (de interior).
nu-mi pot da seama cum puteau sa dea faliment, ei vand publictate pe site-uri, nu masini.
poate o fost o teapa.
De acord cu Mihai, si eu sunt cam in dubii, dar cine stie in ce chestii s-au bagat...
Vezi aici . Au probleme serioase, oare imi mai primesc eu cei 30 de lei cu care imi sunt datori?...... nu ma mir ca au probleme la cate "seriozitate" au avut.
Sunt articole si informatii in mai multe parti, si o sa mai apara. Din cate se pare, totul a inceput cand au fost preluati de actualul proprietar. Incet-incet, afacerile au fost trecute pe alte firme, prefigurand o mare teapa - care s-a concretizat azi.
Repet, asta e din citite. Tocmai de-asta faceam apel la cei care cunosc situatia din interior sau din contact direct.
Ultima modificare făcută de mike_ppc; 23rd July 2009 la 13:36. Motiv: completare
Eu am incasat acum o saptamana de la ei.
din ce stiu eu aveau datori la gsp destul de mari, au preferat sa inchida boom si sa faca alta firma digitalads
gin stie.. mai .. adica .. is baieti destepti .. au dat o firma in faliment .. au scapat de datorii .. si au creat una noua .. chiar daca sunt un pici .. de 16 ani si un pic .. mama e contabil .. si am auzit prin casa despre astfel de proceduri ..
zic bine ?
offtopic .. gin ai site de imobiliare down .. adica ai o erroare in cod ..
Ce mai stiti de boom, de procesul de insolventa?
Eu am pus cruce la banii care am sa ii recuper de la ei.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
beyond.ro nu tine de ei, nu?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)