chestia e ca ei au acoperire legala. deci nu prea ai ce sa le faci.
Poftim ?? care e acoperirea aia legala ? Ce pun ei acolo in footer sunt povesti... Legea e clara: Mai inati ceri acordul, APOI rim]Postat în original de phane @ Feb 1 2006, 06:43 PM) [post=9567
chestia e ca ei au acoperire legala. deci nu prea ai ce sa le faci.
[/QUOTE]
Poftim ?? care e acoperirea aia legala ? Ce pun ei acolo in footer sunt povesti... Legea e clara: Mai inati ceri acordul, APOI rimiti, daca acordul a fost dat.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Cred ca " Adresa dvs. a fost gasit pe un site public. Daca doriti sa nu mai primiti ofertele noastre..." trebuie pus la Bancuri - Sa radem putinPostat în original de toto @ Feb 1 2006, 04:49 PM) [post=9569
Ma gandisem la o lista neagra, dar problema e alta:
E cu dublu tais. Sa vedem ce zic si expertii.
Cu un cont de email public poti sa trimiti spam atat pentru "promovarea" siteului tau dar si pentru co]
Poftim ?? care e acoperirea aia legala ? Ce pun ei acolo in footer sunt povesti... Legea e clara: Mai inati ceri acordul, APOI rimiti, daca acordul a fost dat. [/QUOTE]
Cred ca " Adresa dvs. a fost gasit pe un site public. Daca doriti sa nu mai primiti ofertele noastre..." trebuie pus la Bancuri - Sa radem putin
Ma gandisem la o lista neagra, dar problema e alta:
E cu dublu tais. Sa vedem ce zic si expertii.
Cu un cont de email public poti sa trimiti spam atat pentru "promovarea" siteului tau dar si pentru concurenta. Cum faci diferenta?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)