Am pus link catre o sursa care iti explica cum se face asa ceva.
Se face cu acceptul ownerului.
Sa inteleg ca au pus aia de la hosting redirect intentionat?
Eu nu te acuz de nimic, iti dau o sansa sa te disculpi.
Dar nu profiti de ea.
Am pus link catre o sursa care iti explica cum se face asa ceva.
Se face cu acceptul ownerului.
Sa inteleg ca au pus aia de la hosting redirect intentionat?
Eu nu te acuz de nimic, iti dau o sansa sa te disculpi.
Dar nu profiti de ea.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Daca ai folosit cpanel sti ca in momentul in care se suspenda contul, fisierul .htaccess este redenumit in .htaccess.suspended si este copiat un .htaccess nou care face redirectionare catre pagina de suspend a serverului... ma gandesc ca din cauza acelei redirectionari s-a intamplat pentru ca alta explicatie nu am gasit.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
dude..ca sa eliminam orice suspiciune asupra me din start..am 2 servere dedicate,both cu cpanel..cpanel iti face redirect spre o pagina conceputa special pt un site picat/neplatit/suspendat/whatever iar acea pagina de suspend este facut automat de cpanel in domeniul tau spre ex site.com/notice.php
daca,DACA,ownerul acelui serv,respectiv administratorul cPanel a facut el vreo modificare sa nu mai arate asa si sa te pointeze spre o pagina de suspend de pe serv host(cu toate ca este irelevant) , de cand ma stiu eu nu am vazut o pagina de suspend de PR6,nici macar la hostingurile mari gen theplanet sau hostway..so de aici incolo cine vrea..do the math![]()
a si inca o chestie..sa-mi explici si mie cum de,fiind gazduit pe romarg aveti dns-uri diferite, tu respectiv avand dns de US ...just curious![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)