Ma sincer eu nu am spam de la ei... am cumparat aplicatia de vreo 6 luni... cred ca asta e solutia
Ma sincer eu nu am spam de la ei... am cumparat aplicatia de vreo 6 luni... cred ca asta e solutia
Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.
Corect dar ideea e ca eu am primit un mail de la ei si se intampla sa fie exact in perioada in care chiar cautam un soft de genu si dupa cum ziceam: no more spam!
Si da... e santaj... dar nu e santaj ca ei nu iti promit ca daca cumperi, opresc spamuu sau ca ai spam pentru ca nu ai cumparat!
E simplu spam!
Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.
Primesc mesajul asta de luni de zile.
Acesti oameni pot fi impartiti in 2 categorii ... unii smecheri care zic "ce aia mea" iar altii care sunt incepatori in ale internetului. Pe cei incepatori ii compatimesc ... pentru ca habar nu au ce este aia marketing pe internet si apleaca urechea la toti smecherasii ce le vand vise ... toti cei de aici stim foarte bine cum suna reclama unei liste de email uri.
Dar ... asta este ... trebuie sa induram toate astea fie ca vrem fie ca nu.
Sa auzim de bine.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)