Cu tot respectul pe care il am fata de tine Marius, pentru ca esti mai vechi in bransa, eu personal nu te consider concurenta. Nu am aratat cu degetul spre tine asa ca nu era nevoie sa te sesizezi.
Sa revin ontopic. Acel div ascuns nu a fost facut cu intentia de a urca in cautari pentru ca de fapt nici nu am urcat dupa ce l-am introdus, pozitia a ramas aceeasi. Acel div a fost introdus pentru ca unul dintre colegi a fost deranjat de felul in care era listata pagina noastra in google mai exact descrierea site-ului nostru pe pagina google.
Pentru a nu deranja pe nimeni si pentru a spulbera orice suspiciune de spam noi am introdus acelasi text in site deci practic nu ascundem nimic.
M-am sfatuit si cu Krumel si a zis ca tot aceeasi mancare de peste este chiar daca afisam textul avand acel div ascuns asa ca vom regandi intregul site si probabil vom face un redesign astfel incat acel div sa fie above all.
Cat despre asocierea cu gogo, nu pot sa spun ca este mai mult decat jignitoare, amandoi stim cine e gogo. Constanta fiind un oras mic ne cam stim intre noi si stim ce poate fiecare.

Răspunde cu citat