Se pare ca krumel a punctat mai bine decat mine ... cam acelasi lucru am vrut sa spun si eu ...Originally posted by krumel
[b]atata timp cat nu aveti o marca inregistrata nu puteti acuza pe nimeni. La fel ar putea face si altii legat de site-urile voastre.
Subliniez, nu "tin partea" nimanui, si sunt contra plagiatului ... Dar pot face pariu cu tine ca mai gasim cel putin 5 site-uri din domeniu care seamana cu ale voastre, sau mai bine zis cu al tau...
Ziceai ca esti calm datorita faptului ca "nu iti poate face nimic" ... Eu zic ca ar trebui sa fii calm din cauza faptului ca originalul este intotdeuna mai bun decat orice copie ... asta in primul rand ...
Am avut si eu o astfel de problama cand 2 site-uri mi-au copiat o fraza... mai exact:
iar originalul era:Promotia.ro cauta parteneri in vederea promovarii reciproce, prin schimb de bannere sau linkuri text. Click aici pentru contact.
Murfi.com cauta parteneri in vederea promovarii reciproce, prin schimb de bannere sau linkuri text. Click aici pentru contact.Seamana nu ?
Rezolvarea ? Am renuntat la fraza... si i-am lasat pe ei sa se "bucure" de ea ...

Seamana nu ?
Răspunde cu citat