Am primit un mail pentru "comunicari comerciale". In mesaj zice clar ca nu e SPAM![]()
E sau nu?
Am primit un mail pentru "comunicari comerciale". In mesaj zice clar ca nu e SPAM![]()
E sau nu?
Si hotii pot sa-ti lase un mesaj in casa ca doar au impurutat lucrurile tale. Asta nu inseamna ca nu le-au furat.
Din moment ce e nesolicitat, e spam
Asa ma gandeam si eu ... si totusi, referitor la solicitari de "comunicari comerciale", daca merg pe un site si folosesc formularul sau de contact, daca exista, pentru a trimite un mesaj in care propun o afacere sau un serviciu gresesc cu ceva? Din moment ce au pus la dispozitie formularul cred ca doresc sa fie contactati, iar mesajul este oarecum "solicitat".
Intrebari la care as vrea raspuns:
1
Spamul - comunicare nesolicitata = se pedepseste.
Alte comunicari nesolicitate nu se pedepsesc:
Cind primesti telefon si ti se ofera o asigurare. Spui: multumesc nu, si inchizi.De ce spamul pe email este mai senzitiv decit celelalte ?
Cind primesti o oferta nesolicitata in plic. Il arunci la gunoi.
2
Trimiti la 5.000 de firme o cerere sa le imbunatatesti site-ul - Este spam
Trimiti la 5.000 de firme o cerere de link exchange - Mai este spam ?
3 Intrebare naiva suplimentara (Nu doresc rapuns neaparat)![]()
![]()
![]()
Daca intru in Seopedia intr-o discutie si transmit parerea mea adica un mesaj nesolicitat de autorul threadului, inseamna ca il spamuiesc ?
Ultima modificare făcută de Seo_clean; 21st June 2007 la 18:11.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)