Am primit un mail pentru "comunicari comerciale". In mesaj zice clar ca nu e SPAM![]()
E sau nu?
Am primit un mail pentru "comunicari comerciale". In mesaj zice clar ca nu e SPAM![]()
E sau nu?
Si hotii pot sa-ti lase un mesaj in casa ca doar au impurutat lucrurile tale. Asta nu inseamna ca nu le-au furat.
Din moment ce e nesolicitat, e spam
Intrebari la care as vrea raspuns:
1
Spamul - comunicare nesolicitata = se pedepseste.
Alte comunicari nesolicitate nu se pedepsesc:
Cind primesti telefon si ti se ofera o asigurare. Spui: multumesc nu, si inchizi.De ce spamul pe email este mai senzitiv decit celelalte ?
Cind primesti o oferta nesolicitata in plic. Il arunci la gunoi.
2
Trimiti la 5.000 de firme o cerere sa le imbunatatesti site-ul - Este spam
Trimiti la 5.000 de firme o cerere de link exchange - Mai este spam ?
3 Intrebare naiva suplimentara (Nu doresc rapuns neaparat)![]()
![]()
![]()
Daca intru in Seopedia intr-o discutie si transmit parerea mea adica un mesaj nesolicitat de autorul threadului, inseamna ca il spamuiesc ?
Ultima modificare făcută de Seo_clean; 21st June 2007 la 18:11.
Asa ma gandeam si eu ... si totusi, referitor la solicitari de "comunicari comerciale", daca merg pe un site si folosesc formularul sau de contact, daca exista, pentru a trimite un mesaj in care propun o afacere sau un serviciu gresesc cu ceva? Din moment ce au pus la dispozitie formularul cred ca doresc sa fie contactati, iar mesajul este oarecum "solicitat".
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)