Eu credeam ca asta e un forum serios.Daca ati ajuns sa categorisiti asta drept spam - atunci uitati-va pe prima pagina de la Google - si conform definitiei stricte ei fac spam - au un dropdown
Books
Products
Groups
Patents
even more »
Care nu e vizibil - deci text ascuns - deci conform definitiei voastre e spam. Sa nu mai zic de Amazon.com sau alte site-uri mari. Notiunea de SPAM e in primul rand legata de cantitate si de relevanta dupa parerea mea.
Uitati-va bine la pagina site-ului reteteculinare. ro - si vedeti ca respectivul text are asociat un div vizual relevant - un logo mare pe care scrie RETETE CULINARE - nu scrie altceva. E o metoda de desemnare a importantei acestui titlu atat in mod vizual cat si in mod No Style (H1) - si asta este motivul principal pentru care am folosit aceasta metoda.
Daca ati ajuns la reteteculinare.ro sa-l puneti in categoria site-urile care folosesc SPAM-ul pentru a se promova atunci cred ca ati epuizat mii de site-uri din Romania care au cel putin o linie de text ascunsa.
Bafta la toata lumea - si nu mai cautati tehnici ascunse acolo unde nu sunt - tot chitibuseria si multa munca face un site sa fie in top pe Google.

Daca ati ajuns sa categorisiti asta drept spam - atunci uitati-va pe prima pagina de la Google - si conform definitiei stricte ei fac spam - au un dropdown
Răspunde cu citat

?