Domnule Adrian Tanasa, nu facem din asta un scop in sine, nu cautam cu lumanarea site-uri care au cuvinte ascunse. Insa cand gasim unul, il postam, incercand sa facem web-ul mai curat. De asemenea, dupa cum puteti vedea, aveti dreptul sa raspundeti si sa clarificati situatia.
Cat despre google, ei pot sa faca ce vor atat timp cat nu-si incalca regulile de utilizare si privacy policy. De fapt si dumneavoastra puteti face ce doriti cu site-ul: nu e nimic ilegal sa ai un text pe care utilizatorii nu-l pot vedea si e relevant doar pentru motoarele de cautare. Doar ca incalca termenii de utilizare ai lui G.
Edit: si pentru ca a venit vorba de site-uri mari, 2 exemple:
1. extern si celebru: site-ul bmw a fost banat pentru o perioada din Google tot pentru incalcarea TOS
2. romanesc si recent: acasa.ro, unul din cele mai mari site-uri romanest, a fost banat din AdSense pt incalcarea TOS.
Daca dumneavoastra considerati ca e in regula ce faceti, succes in continuareEu tot o sa incerc sa va iau locul 1, folosind insa mijloace pe care eu le cred cinstite. Insa aveti grija ca G sa nu creada altceva despre site-ul dumneavoastra. Insoft e doar un exemplu de cat de repede poti ajunge de pe val sub apa.

Eu tot o sa incerc sa va iau locul 1, folosind insa mijloace pe care eu le cred cinstite. Insa aveti grija ca G sa nu creada altceva despre site-ul dumneavoastra. Insoft e doar un exemplu de cat de repede poti ajunge de pe val sub apa.
Răspunde cu citat