Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: MediaVenus - Scam!

Alex Florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    36
    Posturi
    131
    Putere Rep
    23

Implicit MediaVenus - Scam!

Daca nu am postat in categoria potrivita, rog un moderator sa o mute...multumesc!
    Buna ziua, din motive proprii, am decis sa le pun o mica piedica acestor sarlatani nesimtiti (MediaVenus.Com - SCAM) din care face parte si acest user http://www.roforum.net/members/mediavenus.604/ (suport pe romania, care nu raspunde acuzatiilor si evita lamurirea userilor)

PS: Acest subiect este doar inceputul..o sa am grija ca tot internetul sa fie plin. Platesc prin PayPal/Bancar pe oricine doreste si stie site-uri mari si doreste sa creeze subiecte negative cu MediaVenus = MediaScam

Cred ca nu mai este nevoie de prea multe explicatii pentru ca totul se vede clar ca apa in poze. Imi cer scuze pentru engleza mea de balta

Sunt constient de faptul ca, unii dintre voi a primit plata si o sa spuneti ca sunt seriosi dar mie unu mi-a dat teapa + cativa care am vazut in acel post in care se promoveaza ei.
    Parerea mea este sa nu incercati sa lucrati cu ei.
    Ma uit la frecvent la Clipuri/Trailere/Filme si castig bani in timp ce scurtez link-uri.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    56

Implicit

nu e niciun scam, poate isi aleg partenerii. platesc bine pe nisa lor
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    nu e niciun scam, poate isi aleg partenerii. platesc bine pe nisa lor

Nisa lor fiind?
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

Ethos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    14
    Data înscrierii
    15th June 2016
    Locaţie
    Bistrita-Nasaud
    Posturi
    44
    Putere Rep
    14

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Nu știu ce înseamnă trafic de calitate și care sunt condițiile din contractul cu ei. Pe de altă parte, nu mi-e greu să-mi închipui că orice client își dorește click-uri pentru a obține mai multe vânzări, nu doar afișări de pagină. Și presupun că un site de filme online atrage foarte mult trafic (în comparație cu un blog, de exemplu) dar vinde foarte puțin (lumea intră să vadă un film, nu să cumpere; sunt și foarte mulți copii, fără putere de cumpărare). Deci nu-i greu să faci legătura: nu le place că le generezi trafic care nu produce nimic, niciun rezultat palpabil, care nu se reflectă deloc în vânzări sau măcar în interesul față de site-ul clientului. E un trafic cu care ei n-au ce face.

De altfel, exact la fel procedează și Google, care, dacă nu-i place ceva la traficul tău, îți refuză plata și îți închide contul fără prea multe explicații. Poți să spui și despre cei de la Google că sunt scammeri, pe exact același considerent.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    42
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Ethos Vezi Post
    De altfel, exact la fel procedează și Google, care, dacă nu-i place ceva la traficul tău, îți refuză plata și îți închide contul fără prea multe explicații. Poți să spui și despre cei de la Google că sunt scammeri, pe exact același considerent.
    Frustrarea vine din faptul ca acolo este afisata o suma castigata in urma unui efort iar acea suma este apoi retrasa si contul inchis.
    Nu era mai cinstit ca, conditiile de inscriere in retea sa fie mai drastice, sa nu intre oricine ?

Fiecare nou utilizator sa treaca printr-o perioada de proba in care sa nu ii fie afisata nici o suma apoi daca trec cu bine de acea perioada sa fie platiti si din urma .

Smecheria prin afisarea acelei sume si cresterea ei de la zi la zi motiveaza utilizatorul sa afiseze acele reclame sa depuna toate eforturile pentru promovarea acelor reclame cea ce aduce beneficii retelei. Beneficii pentru care in final reteaua nu plateste nimic .

Daca perioada de proba ar fi mare si nu ar fi afisata nici o suma, credinta celor mici in retea s-ar risipi si ar inceta sa mai promoveze, nimeni nu s-ar simti tras in teapa.

Sunt tepari pentru ca obtin beneficii, ii lasa pe cei ce se inscriu sa le aduca beneficii, le si arata o recompensa ca sa ii motiveze, sa continue apoi il arunca dupa ce si-au facut treaba cu ei.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    89
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    3.415
    Putere Rep
    89

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Scuza-ma, dar toate siteurile din cont sunt niste gunoaie din nisa filme online. Probabil aprobarea s-a facut automat iar cand au vazut siteurile ti-au dat reject

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    42
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Genul de reclame care nu au ce cauta pe niste "gunoaie" de site-uri de filme online. ( fara suparare )

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    89
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    3.415
    Putere Rep
    89

Implicit

Da. Reclame pt cei cu IQ subunitar. Sunt de la cei raportati in postare?

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

adysan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th October 2016
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut asa este sunt cei mai mari scammeri pe care i-am intalnit, m-au facut de 440 USD,totul a fost bine si frumos dar can am solicitat plata mi-au banat site-ul si nu am vazut nici un cent.
    Bine ca nu ii las sa scape basma curatavenus2.jpgvenus tari1.jpgvenus tari2.jpgskype veenus.png

Razvan21CR este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th January 2014
    Vârstă
    31
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Tot citesc despre mediavenus astia si scrie lumea ca ei vor conversii
    De ce plateste omu la click dupa ii spune ca nu are conversii si ii blocheaza contul
    Ar trebuie sa isi modifice sistemu lor si sa fie platit omu daca face conversii nu sa il plateasca la click sa faca omu 100 200 $ sau mai mult si dupa sa zica ca nu aveti conversii.
    O porcarie de site

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pixel3cs SCAM
    De Cristi G în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 26th May 2010, 03:09
  2. X6.ro din nou scam / spam
    De Alex Dumitru în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th January 2009, 14:25
  3. Dot Commerce Scam
    De vladimir în forumul DotCommerce
    Răspunsuri: 13