4 out of 4 members found this post helpful.
Nu știu ce înseamnă trafic de calitate și care sunt condițiile din contractul cu ei. Pe de altă parte, nu mi-e greu să-mi închipui că orice client își dorește click-uri pentru a obține mai multe vânzări, nu doar afișări de pagină. Și presupun că un site de filme online atrage foarte mult trafic (în comparație cu un blog, de exemplu) dar vinde foarte puțin (lumea intră să vadă un film, nu să cumpere; sunt și foarte mulți copii, fără putere de cumpărare). Deci nu-i greu să faci legătura: nu le place că le generezi trafic care nu produce nimic, niciun rezultat palpabil, care nu se reflectă deloc în vânzări sau măcar în interesul față de site-ul clientului. E un trafic cu care ei n-au ce face.
De altfel, exact la fel procedează și Google, care, dacă nu-i place ceva la traficul tău, îți refuză plata și îți închide contul fără prea multe explicații. Poți să spui și despre cei de la Google că sunt scammeri, pe exact același considerent.
1 out of 1 members found this post helpful.
Scuza-ma, dar toate siteurile din cont sunt niste gunoaie din nisa filme online. Probabil aprobarea s-a facut automat iar cand au vazut siteurile ti-au dat reject
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)