Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Pixel3cs SCAM

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit Pixel3cs SCAM

Vreau sa va avertizez ca tocmai am descoperit o noua specie de scammer, pixel3cs(Calciu Sorin), nu stiu daca are cont pe aici sau nu.

Povestea: Eu am venit cu o idee, i-am dat toate detaliile,am testat, totul a fost ok si am realizat un website, cupacupelor.ro, cu drepturi egale, 50 - 50, stabilite de la inceput. Totul bun si frumos, dar dupa ce a vazut ca ii vin jucatorii, probabil a crezut ca a descoperit vreo mina de aur, si credea ca doar el a facut tot(vizitatori, seo, tot). Pe vremea aia era pe prima pagina pe toate KW principale(datorita mie, dar cand s-a vazut pe prima pagina gata, el a facut tot). Ne-am separat, am luat si eu scriptul(pt ca totusi, era dreptul meu sa il iau pt ca am depus si eu ceva munca acolo). L-am facut pe engleza, crezand ca va prinde bine, dar nu am avut timp deloc. Intre timp el s-a prabusit pe google.ro pe toate KW.

Apoi unii tipi mi-au zis sa-l pun in romana ca s-au saturat de masurile pe care le lua pixel pe cupacupelor. OK, totul bine si frumos. Pixel intre timp bagase plata pentru site. Cand a vazut ca ii pleaca jucatorii la mine si ca ai lui nu platesc pentru a intra pe siteul lui, a inceput sa caute vulnerabilitati pe site, folosindu-se de unele detalii din baza lui de date(cupacupelor.ro). I-a mers de 2 ori, a trebuit sa resetez baza de date, dar nu a fost o pierdere mare pt ca exact atunci au inceput sa vina jucatori si nu am pierdut mai nimic. Dupa ce am fixat tot, ce credeti ca am patit?

Pixel a inceput sa fure parolele din baza lui de date (cupacupelor.ro) la jucatorii care se inscriau la mine pe site(se inscriau cu acelasi nickname si parola). Se loga si incepea sa injure pe chat, forum si unde prindea.
    Si asta nu cu 1 cont, nu cu 5, ci cu 15+.

Poate ca programator este bun, nu neg nimic, dar ca om e 0 barat. NULL.
    Chiar daca vreau sa fac rau unui site, aceasta este cred ultima metoda la care as apela.

Daca va inregistrati la oricare din siteurile lui(mersifrumos . ro , cupacupelor . ro, coolrgb. com) nu va puneti parola reala, pt ca nu o are encryptata in md5, si o poate vedea foarte usor.

Si mai mentionez si faptul ca, vazand ca am rezolvat toate bugurile de securitate, a inceput sa imi dea click pe reclame google, peste 100 pe zi, pentru a-mi bana contul.

ATENTIE MARE, din nou.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.329
    Putere Rep
    38

Implicit

Credeam ca e un joc online, din pacate vad ca nu e asa, eu tot mai sper sa fac un joc online si cum nu am timp m-ar interesa un colaborator.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    42

Implicit

@haotik: cupacupelor.ro are sah, table si biliard incorporate din cate observ si din cate stiu sunt facute in Silverlight cu socket server in spate
    @FinalDestiny: sa fii mai atent data viitoare! Mie deaia nu-mi prea plac colaborarile de genul asta, intr-un final tot se ajunge la o cearta.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Ce copilarii... Nici nu prea ar fi legala treaba asta. Ia documentaza-te, ca noua degeaba ne spui
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de casperel Vezi Post
    @haotik: cupacupelor.ro are sah, table si biliard incorporate din cate observ si din cate stiu sunt facute in Silverlight cu socket server in spate
    @FinalDestiny: sa fii mai atent data viitoare! Mie deaia nu-mi prea plac colaborarile de genul asta, intr-un final tot se ajunge la o cearta.
    Da, dar au buguri la greu. Rocada nu se poate face(din ce stiu de ultima data), da sah mat desi nu e niciun sah, la biliard s-a blocat dintr-o data, la table scoteam piese din tabla adversarului, and so on.
    @cristi Logic ca nu e legal sa folosesti detaliile utilizatorilor inscrisi. De asta am si scris aici. Daca are cineva cont pe vreunul din acele siteuri, sa si-o schimbe cat mai repede posibil.

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Pai da, dar atunci ce mai astepti? fa o plangere daca poti dovedi. Aici poate avertizezi >1% din cei care sunt in pericol in acel moment.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

O plangere unde?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Pai cel mai bine ar fi sa faci asa: pune chiar pe site-ul tau un advertisment.

Userii de pe site-ul x care vor sa isi faca un cont aici, sunt rugati sa isi aleaga alta parola decat cea de acolo !
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

am pus deja asta.

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de FinalDestiny Vezi Post
    O plangere unde?
    Cum unde? La politie. Daca iti sparge cineva parola de e-mail e caz penal pentru violarea corespondentei. Cand iti intra pe un cont e atac informatic parca. Ceva pe acolo pe langa hacking.
    Poate ca ar putea fi bagat chiar si la phishing pentru faptul ca fura parole din baza de date.

Nu am cunostinte exact, doar presupuneri si notiuni vagi. Dar ce zici tu se incadreaza cam intre ce am spus eu mai sus. Fa sapaturi prin legi si vezi exact unde il incadrezi.

Partea cea mai importanta e sa poti proba acuzatiile. Nu merge cu analogii si presupuneri.

Si mai trebuie sa te gandesti bine: daca te apuci sa-i faci rau, o sa se arda rau (atata timp cat poti si sa-l probezi). Dar nici sa fii bataia de joc al unui putzoi frustrat nu mi se pare chiar ok Eu as cauta legile si i le-as arata, ca sa-i explic ce risca. Daca nu constientizeaza prostiile care le face.... Faptul ca pui tu avertismente in stanga si in dreapta mi se pare doar carpirea problemei....

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. X6.ro din nou scam / spam
    De Alex Dumitru în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th January 2009, 14:25
  2. Dot Commerce Scam
    De vladimir în forumul DotCommerce
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 24th October 2008, 16:28
  3. Paypal SCAM (Din nou...)
    De jcash în forumul PayPal
    Răspunsuri: 7