Vreau sa va avertizez ca tocmai am descoperit o noua specie de scammer, pixel3cs(Calciu Sorin), nu stiu daca are cont pe aici sau nu.
Povestea: Eu am venit cu o idee, i-am dat toate detaliile,am testat, totul a fost ok si am realizat un website, cupacupelor.ro, cu drepturi egale, 50 - 50, stabilite de la inceput. Totul bun si frumos, dar dupa ce a vazut ca ii vin jucatorii, probabil a crezut ca a descoperit vreo mina de aur, si credea ca doar el a facut tot(vizitatori, seo, tot). Pe vremea aia era pe prima pagina pe toate KW principale(datorita mie, dar cand s-a vazut pe prima pagina gata, el a facut tot). Ne-am separat, am luat si eu scriptul(pt ca totusi, era dreptul meu sa il iau pt ca am depus si eu ceva munca acolo). L-am facut pe engleza, crezand ca va prinde bine, dar nu am avut timp deloc. Intre timp el s-a prabusit pe google.ro pe toate KW.
Apoi unii tipi mi-au zis sa-l pun in romana ca s-au saturat de masurile pe care le lua pixel pe cupacupelor. OK, totul bine si frumos. Pixel intre timp bagase plata pentru site. Cand a vazut ca ii pleaca jucatorii la mine si ca ai lui nu platesc pentru a intra pe siteul lui, a inceput sa caute vulnerabilitati pe site, folosindu-se de unele detalii din baza lui de date(cupacupelor.ro). I-a mers de 2 ori, a trebuit sa resetez baza de date, dar nu a fost o pierdere mare pt ca exact atunci au inceput sa vina jucatori si nu am pierdut mai nimic. Dupa ce am fixat tot, ce credeti ca am patit?
Pixel a inceput sa fure parolele din baza lui de date (cupacupelor.ro) la jucatorii care se inscriau la mine pe site(se inscriau cu acelasi nickname si parola). Se loga si incepea sa injure pe chat, forum si unde prindea.
Si asta nu cu 1 cont, nu cu 5, ci cu 15+.
Poate ca programator este bun, nu neg nimic, dar ca om e 0 barat. NULL.
Chiar daca vreau sa fac rau unui site, aceasta este cred ultima metoda la care as apela.
Daca va inregistrati la oricare din siteurile lui(mersifrumos . ro , cupacupelor . ro, coolrgb. com) nu va puneti parola reala, pt ca nu o are encryptata in md5, si o poate vedea foarte usor.
Si mai mentionez si faptul ca, vazand ca am rezolvat toate bugurile de securitate, a inceput sa imi dea click pe reclame google, peste 100 pe zi, pentru a-mi bana contul.
ATENTIE MARE, din nou.