Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Spam facebook

Oink este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd December 2014
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit Spam facebook

Am observat un nou comportament ciudat pe facebook. Smecherasii fac o copie dupa o pagina de facebook a unui artist, sau a unei emisiuni, copiaza pozele, tot...
    Apoi fac un concurs pe pagina lor in care artistul, sau emisiunea ofera ca "premiu" o tableta, un telefon sau un laptop s.a.m.d., conditiile concursului fiind sa dai like la pagina, sa distribui postarea cu concursul si sa etichetezi o persoana care crezi ca ar fi bun actor, bun cantaret sau alte prostii de genu.
    De altfel mai fac si event-uri in care reusesc sa adune sute sau mii de like-uri si implicit follow-uri de la oameni.
    Dupa ce au ajuns la un anume numar de like-uri schimba cu totul numele paginii, sterg pozele, dar like-urile si follow-urile raman.
    Apoi posteaza anunturi ca si niste oameni de buna credinta... link-uri spre pagini pentru a face trafic etc. iar celor care au dat like la o pagina pentru a participa la concursul stupid care este evident ca nu exista, le apare pe perete orice postare de-a smecherasilor.

Cel putin asa banuiesc eu ca se intampla lucrurile.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

Dupa ce au ajuns la un anume numar de like-uri schimba cu totul numele paginii, sterg pozele, dar like-urile si follow-urile raman.
    Din cate stiu dupa un anumit numar de fani nu mai poti schimba numele paginii, sau se poate? De ce nu reclamati astfel de chestii?

Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

JoeBikerul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    25th November 2013
    Posturi
    226
    Putere Rep
    22

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cum ai ajuns la concluzia asta? Știi pe cineva care a făcut asta?

Citat Postat în original de Oink Vezi Post
    Am observat un nou comportament ciudat pe facebook. Smecherasii fac o copie dupa o pagina de facebook a unui artist, sau a unei emisiuni, copiaza pozele, tot...
    Apoi fac un concurs pe pagina lor in care artistul, sau emisiunea ofera ca "premiu" o tableta, un telefon sau un laptop s.a.m.d., conditiile concursului fiind sa dai like la pagina, sa distribui postarea cu concursul si sa etichetezi o persoana care crezi ca ar fi bun actor, bun cantaret sau alte prostii de genu.
    De altfel mai fac si event-uri in care reusesc sa adune sute sau mii de like-uri si implicit follow-uri de la oameni.
    Apoi posteaza anunturi ca si niste oameni de buna credinta... link-uri spre pagini pentru a face trafic etc. iar celor care au dat like la o pagina pentru a participa la concursul stupid care este evident ca nu exista, le apare pe perete orice postare de-a smecherasilor.

Cel putin asa banuiesc eu ca se intampla lucrurile.
    Tocmai am citit o chestie interesantă ... Tot așa știam și eu, însă sunt 2 posibilități. Poți să schimbi tu dacă ai mai puțin de 200 de likes sau să faci cerere de schimbare dacă ai mai mult de 200 de likes.

If 200 or more people like your Page, you must be an admin to submit a request to change your Page's name. If your request is approved, you won't be able to change your Page's name again. You can only change your Page's name once...

https://www.facebook.com/help/271607792873806

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Din cate stiu dupa un anumit numar de fani nu mai poti schimba numele paginii, sau se poate? De ce nu reclamati astfel de chestii?

Oink este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd December 2014
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am presupus doar metoda lor de lucru. (nu stiam de faza cu 200 de like-uri) Anyway, poate fi constatata ca spam si aceasta actiune.
    Stateam si ma gandeam de ce ar face un om o pagina falsa a unui artist, sau a unei emisiuni tv, pana am vazut concursurile de genul asta... Mi-am pus imaginatia la incercare si am reusit sa gasesc o logica...

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.814
    Putere Rep
    35

Implicit

Ar mai fi o posibilitate, nu am incercat, tot din auzite, se cumpara pagini cu vechime mare cu putini fani si se uneste cu o pagina noua cu multi fani.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Nu merge.
    In primul caz nu te lasa sa schimbi numele paginii, il al doilea poti uni doua pagini doar in anumite conditii, nu merge orice cu orice.

CosminAlexandruM este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st January 2015
    Vârstă
    35
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salut , imi cer scuze ... dar numele pagini de fb se poate ( Ip de statele unite si apoi va permite sa schimbati numele pagini indiferent de cate like-uri aveti ( eu am schimbat la 2 ) - Dar atentie aveti nevoie de un prieten de acolo pentru ca ei cer o dovada de adresa )

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th November 2014, 11:55
  2. Facebook ne trage in piept sau este prea plin de spam ca sa mai conteze?
    De barzafurioasa în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 20th June 2014, 01:13
  3. Like-uri false, grupuri automate, spam în Facebook
    De Prometeu în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 20th December 2013, 16:31
  4. Facebook catalogheaza pagini web ca si spam
    De Roli în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st March 2013, 10:25
  5. SPAM facebook