13th January 2015, 14:29
1 out of 1 members found this post helpful.
Cum ai ajuns la concluzia asta? Știi pe cineva care a făcut asta?
Postat în original de
Oink
Am observat un nou comportament ciudat pe facebook. Smecherasii fac o copie dupa o pagina de facebook a unui artist, sau a unei emisiuni, copiaza pozele, tot...
Apoi fac un concurs pe pagina lor in care artistul, sau emisiunea ofera ca "premiu" o tableta, un telefon sau un laptop s.a.m.d., conditiile concursului fiind sa dai like la pagina, sa distribui postarea cu concursul si sa etichetezi o persoana care crezi ca ar fi bun actor, bun cantaret sau alte prostii de genu.
De altfel mai fac si event-uri in care reusesc sa adune sute sau mii de like-uri si implicit follow-uri de la oameni.
Dupa ce au ajuns la un anume numar de like-uri schimba cu totul numele paginii, sterg pozele, dar like-urile si follow-urile raman.
Apoi posteaza anunturi ca si niste oameni de buna credinta... link-uri spre pagini pentru a face trafic etc. iar celor care au dat like la o pagina pentru a participa la concursul stupid care este evident ca nu exista, le apare pe perete orice postare de-a smecherasilor.
Cel putin asa banuiesc eu ca se intampla lucrurile.
Tocmai am citit o chestie interesantă ... Tot așa știam și eu, însă sunt 2 posibilități. Poți să schimbi tu dacă ai mai puțin de 200 de likes sau să faci cerere de schimbare dacă ai mai mult de 200 de likes.
”If 200 or more people like your Page, you must be an admin to submit a request to change your Page's name. If your request is approved, you won't be able to change your Page's name again. You can only change your Page's name once...”
https://www.facebook.com/help/271607792873806
Postat în original de
Rapsodia
Din cate stiu dupa un anumit numar de fani nu mai poti schimba numele paginii, sau se poate? De ce nu reclamati astfel de chestii?
3rd February 2015, 02:00
0 out of 1 members found this post helpful.
Salut , imi cer scuze ... dar numele pagini de fb se poate ( Ip de statele unite si apoi va permite sa schimbati numele pagini indiferent de cate like-uri aveti ( eu am schimbat la 2 ) - Dar atentie aveti nevoie de un prieten de acolo pentru ca ei cer o dovada de adresa )