Salut!
În ultima perioadă, în jurrul meu pe Facebook am observat un comportament ciudat făcut de niște persoane, cu interese din păcate greșite: mai exact, obțin like-uri pe care persoanele respective nu le-au dat și adaugă în grupuri de discuții mase de oameni.
Nu am prea stat pe pagini care să aibă like ascuns, dar am văzut că aveam like la o pagină căreia nu i-am dat like. Ciudat este că nu-mi apare nimic pe newsfeed de la pagina respectivă, like-uri pentru număr dar pe care le observi greu.
Întrebarea mea este, dacă-mi puteți spune în mare care este modalitatea (doar pentru a o da în vileag, nu mă interesează să fac eu asta, să știu ce zic, nu cer detalii) și cum pot face report la Facebook pentru obținere de like-uri false, am tot căutat dar nu am găsit ceva care să se potrivească.
Chestiunile se fac pentru a-și asuma un brand, niște proiecte și pentru a induce lumea în eroare. Ca număr, după 2 ore de la deschiderea paginii (când am văzut eu) avea 4k like-uri. Ulterior nu a mai obținut nimic, îmi imaginez că ăsta ar fi maximul.
Mulțumesc!