25th September 2014, 21:43
1 out of 2 members found this post helpful.
Dan Bradu SPAM ( danbradu.com )
Din ciclul noi oferim servicii SEO profesionale, dar o "ardem" cu SPAM avem un nou membru in clubul SPAM SEO!

Ultimul prieten comun, colegul SEOmaxim.ro SPAM e mai linistit, speram ca si colegul Dan Bradu sa se linisteasca in cur-and.
@ Dan Bradu, daca citesti forumul acesta (e cu SEO), o sa ajungi sa citesti si acest post. Sper ca intelegi ca semnatura "cu prietenie" din email, nu inseamna ca suntem prieteni sau ca SPAM-ul este OK.
Vrei sa-ti oferi serviciile de linkbuilding prin SPAM? Ca sa ce?
Ca sa "what you pay is what you get"? Unfortunately I "got some spam so i'm paying for ?"
Daca intelegi ce zic, banuiesc ca intelegi ca nu te ajuta SPAM-ul. Te ajuta un pic de promovare pe un forum (sa zicem unul de SEO?), putin seo pe diverse cautari related, etc.
Dar banuiesc ca tu nu faci seo, sau?
Apropo de vreme si de alegerile prezintentiale. Tu faci SPAM cu o oferta de link-uri catre agentii! Corect? Atunci de ce PS :preturile pentru agentii se negociaza in functie de volumul contractat si de customizarea pachetului ales!
Sa inteleg ca nu e pentru agentii, e SPAM general?
Nu am citit cu atentie, m-am uitat doar la preturi si am gasit asta:

Tu vinzi bucati. Ce sunt acelea 35 "bucati"?
Scrieti bucati si publicati articole?
Ce promovezi pe 150 de grupuri? Bucati, articole, unde, cate bucati, etc?
Sau vinzi Page Rank? Eu tot nu pricep!

Daca tot faci SPAM, nu trebuie sa ai si un produs CLAR pentru SPAM?
Ok, vinzi bucati sau vinzi PR? La comanda (in formular) cumpar PR sau ce cumpar exact?
Virgula nu exista prin frazele din site, deci eu unul nu inteleg nimic din ce vinzi. Nici eu nu am "talent" la redactare, dar nu vand articole sau bucati. Daca tot vinzi continut, poate ar trebui sa-ti vinzi tie mai intai! Zic!
-----------------------
Acum un pic de business. Pe pagina de optimizare seo vinzi o poveste GRESITA: Optimizare SEO prin articole (asta e un link spam, pentru ca nu e la "noi" in retea?)
In primul rand ai nume de domeniu personal: danbradu.com este cu si despre DAN BRADU si nu despre "noi", iar in texte folosesti: Noi mai avem 110 siteuri personale pe care va putem promova cu articole unice .
In al doilea rand: Vinzi gogosi!
Trebuie sa specific ca nu vom folosi alte siteuri unde sa punem linkurile dumneavoastra, tot demersul fiind realizat de catre echipa noastra 100% cu resurse proprii. Probabil suntem singura companie de
seo din tara care foloseste resurse proprii si nu spameaza pe alte siteuri!
Deci daca cumpar link la puthre, e spam? Dar daca cumpar link labe unu e spam? Orice e spam in afara de reteaua lui Dan Bradu = "noi"?
Ce te faci cand ai nevoie de 101 links? Spamezi? Serios?
In al treilea rand:
Specificatii:
in fiecare luna veti primi articole pe alte siteuri ( deci daca cumparati acest pachet 2-3 luni la rand).
avem siteuri pe toate
tld-urile specifice .ro, .com,.net,.org..it, .ca, etc acest lucru ajuta la diversitate
avem siteuri cu vechime intre 1-13 ani!!!
siteurile sunt hostate random pe servere aflate in 5 tari cu ip-uri specifice , ajutand din nou la diversitate.
siteurile sunt 100% diferite ( nu avem 2 siteuri la fel)
Aici ai numai tampenii.
Etc.
Iti recomand "prieteneste" sa incepi de la 0, CURAT si fara SPAM. Ai inteles gresit ce inseamna SEO si incerci sa vinzi gogosi! Invata un pic SEO (de la gradinita si pana la facultate), testeaza, testeaza si ulterior incepi sa-ti faci un site. Daca vrei "noi" folosesti site de agentie, unde rogi un coleg sa scrie pentru tine si explici clar ce si cui vinzi.
Daca tu vinzi la agentii, atunci te-ai facut de ras exact unde nu trebuia. Incearca sa vinzi gogosi la padurari, ca sa-ti mai acoperi din paguba!
Prin ceea ce facem ne place sa dam trendul pe piata si sa scoatem maxim din orice leu pe care clientii nostri il dau . Ne place sa va facem sa ne platiti cu drag si rezultatele voastre chiar sunt reusitele noastre!
AMIN!
Ultima modificare făcută de Tom; 25th September 2014 la 22:28.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
25th September 2014, 21:57
2 out of 2 members found this post helpful.
Recomand, am luat 3 bucati de Pr si dintr-o data site-ul a inceput sa cantareasca mai mult, cu alte cuvinte a prins greutate!
26th September 2014, 10:44
1 out of 1 members found this post helpful.
Toti am inteles insa nu asa se face treaba asta. Pui mana frumos pe telefon, vorbesti cu omul fata in fata, nu dai mail ca lumea-i satula de oferte comerciale.