Ultima modificare făcută de SeoMox; 26th September 2014 la 12:20.
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Mi se pare ca faceti mult prea mare caz pentru un email... Intamplator il cunosc pe Dan si stiu ce face!! Aveti dreptul sa spuneti ce vreti dar sincer nu v-ati saturat sa aruncati cu rahat asa doar de dragul povesti.... Eu unul nu subscriu...
In plus daca este o oferta pentru agentii cui trebuia sa o trimita? Nu la agentii?
Ma rog faceti ce vreti dar ... mi se pare prea mult sincer!!
De-as avea un plin de benzina la cate oferte de genul asta primesc clientii mei...
Au primit si de la omul muncii, parca a avut cont pe forum si acum e banat (acum vreo juma' de an ma documentasem).
Altul, tot simplatic, afisa pe site ceva gen "daca nu sunteti multumiti, in 30 de zile va returnam banii inapoi" Ce drac sa vada beneficiarul in 30 de zile?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Nu am aruncat cu rahat, am spus doar ca face SPAM, iar daca tot pierd timpul cu el, am considerat util sa-i explic ca vinde/vinzi gogosi. Site-ul este de amator, ofertele de amator, dar vrea sa vanda la agentii.
Daca tine cont de sfaturi, cine stie, chiar poate sa vanda la agentii si fara spam. Are preturi mici, mai ales ca are site-uri super ok. Sau nu?
Ultima modificare făcută de Tom; 26th September 2014 la 12:21.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
box.png Asa ajungela agentie bucatile.
Si eu l-am cunoscut pe dan acuma 3 anisori cred.Nu ma pune sa caut ca am 2 adrese de e-mail facut acuma 3-4 luni si am primit si pe ele oferta asta cu bucatile.Stii ca nu ai voie sa faci spam nu? Mai ales cand doresti sa trimiti oferte de prestarii servicii,este ce-a mai proasta alegere facuta.Nu am nimica cu el doar ca alegerea facuta de data asta e proasta.
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)