buna tuturor, ma confrunt cu urmatoarea problema
unii de la myjob-ro.com trimit prin SMTP-ul de la furnizorul meu de hosting mailuri (spamuri) care suna cam asa:
"Buna ziua!

Noua ne-a placut CV-ul dvs si am hotarat ca sunteti interesati sa lucrati in compania noastra.
Ne specializam in consultare in domeniul de management al afacerilor.

Activitatea noastra se desfasoara in mai multe tari din lume, la fel avem si clienti in Romania.
Si in legatura cu acest fat,dorim sa marim numarul de membrii echipei noastre.
Activitatea poate fi deplina sau partiala.
Salariu de la 400 pana la 2000 euro lunar.

Daca sunteti interesati de oferta propusa,va rugam sa scrieti pe adresa Haley@myjob-ro.com pentru a primi mai multe informatii.
Cu respect,HR Manager"
Am primit acelasi email de la alte site-uri si in body-ul mailului spunea sa trimita la Napoleon@myjob-ro.com. Care este problema mea: daca scrii padure@site-ul-meu.ro eu primesc emailul oricum in adresa de suport@. si ei folosesc mailuri fictive (daca intru in cpnel si verific ce adrese de email am creat, nu exista cele de pe care fac ei spam) ca sa trimita astfel de mesaje. Am aflat de magaria asta de-abia cand au trimis email la o adresa expirata si am primit automat failure notice.
am schimbat saptamana trecuta parola la cpanel la sugestia furnizorului de hosting, dar degeaba. acum se intampla iar! ce pot sa fac?