Am pdf-uri mari de 70-100 mb si vreau ca atunci cand vizitatorul face clik pe linkul la pdf ca ii apara mesajul de file download (Save target as...) si sa nu-i deschida pdf-ul in browser.
Multumesc
Am pdf-uri mari de 70-100 mb si vreau ca atunci cand vizitatorul face clik pe linkul la pdf ca ii apara mesajul de file download (Save target as...) si sa nu-i deschida pdf-ul in browser.
Multumesc
Baga-l intr-un .zip
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Mare dreptate ai.
Daca nu gasesc alta metoda asa o sa fac.
din pacate nu folosesc php si nu pot sa folosesc "application/force-download". Eu am un html cu niste linkuri catre pdf
nu trebuie sa ai php neparat, se poate face si cu .htaccess
scrii in interiorul fisierului .htaccess urmatorul cod:
Cod:<Files *.pdf> ForceType application/octet-stream Header set Content-Disposition attachment </Files>
Nu folosesc nici Apache.
O sa fac zip-uri.
Multumesc pt ajutor
incearca codul urmator:
am citit aceasta chestie la adresa urmatoare:Cod:<html> <body> <script> function downloadme(x){ myTempWindow = window.open(x,’’,’left=10000,screenX=10000’); myTempWindow.document.execCommand(’SaveAs’,’null’,x); myTempWindow.close(); } </script> <a href=javascript:downloadme("/test.pdf");>Download this pdf</a> </body> </html>
FAQTs - Knowledge Base - View Entry - How can I force a File Download of a .pdf file with a hyperlink (bypassing Acrobat Reader)?
nu am testat si e posibil sa ma insel, dar ar putea sa apara 2 probleme:
1. sa nu mearga pe toate browserele
2. sa astepte incarcarea completa a pdf-ului si apoi sa il salveze (ceea ce contravine scopului propus - si la 100mb un pdf.. transefer la afisare si apoi transfer la download.. deja sa dus banda)
sunt curios totusi daca reuseste solutia asta
bafta,
nu am reusit, dar nici nu m-am omorat incercand
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)