Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Spam SMS?

BogdanG este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th January 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit Spam SMS?

Am primit un SMS sa intru pe un website de asigurari. I-am sunat, cica au datele mele de pe lista firme.

Nu cred ca m-am inscris vreodata pe acest site (lista firme) . Banuiesc ca iau datele de la Reg. Com si le publica pe site.
    Vad ca vand baze de date pe CD.

E o situatie de spam sau nu? Daca e, voi scrie si numele website-ului cu pricina.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de BogdanG Vezi Post
    Am primit un SMS sa intru pe un website de asigurari. I-am sunat, cica au datele mele de pe lista firme.

E o situatie de spam sau nu? Daca e, voi scrie si numele website-ului cu pricina.
    Pai normal ca e SPAM = "nesolicitat".

Site-ul are si pagina de mobil? Sunt curios, pentru ca SPAM pe SMS, implica click si vizitarea site-ului.

Daca nu poti comanda (utiliza site-ul) de pe mobil, atunci isi fac doar imagine negativa! = prostie!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th January 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

RCA2014 dot eu , nu am intrat de pe mobil.

Tom
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

RCA2014 dot eu , nu am intrat de pe mobil.
    Exact cum banuiam, cum sa aiba pagina de mobil cand el este dezastru.

E un site SPAM care face SPAM, cu date false, etc. Nu inteleg de ce ii accepta emag in profitshare.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th January 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Mi-a atras atentia si i-am sunat deoarece mesajul cu pricina l-au primit mai multi prieteni de-ai mei, care, se asigura prin acelasi broker ca si mine Interesant?

Tom
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Mi-a atras atentia si i-am sunat deoarece mesajul cu pricina l-au primit mai multi prieteni de-ai mei, care, se asigura prin acelasi broker ca si mine Interesant?
    Nu e interesant, e doar o intamplare, pentru ca site-ul nu este al unui broker (firma este fake), este un site pentru afiliere la emag. De aceea nu inteleg cum accepta emag asa ceva, pentru ca teoretic se creeaza impresia ca emag face spam.

Thomass este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    13th January 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    57
    Putere Rep
    20

Implicit

O intrebare: (va rog sa raspundeti cu argumente)

Pe lista firma (spre ex) o firma isi poate edita profilul, adaugand nr mobil, email etc ...
    Daca firma lasa nr de mobil si email pentru contact, iar eu, ca si utilizator, trimit un email sau sms, de ce se considera spam?
    ( Daca nu lasi o adresa de email si totusi primesti mailuri, atunci inteleg, dar daca TU, cu manutza ta, ai lasat emailul acolo ... cum ma poti acuza pe mine ca "de ce trimit" ? )

Tom
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de Thomass Vezi Post
    O intrebare: (va rog sa raspundeti cu argumente)

Pe lista firma (spre ex) o firma isi poate edita profilul, adaugand nr mobil, email etc ...
    Daca firma lasa nr de mobil si email pentru contact, iar eu, ca si utilizator, trimit un email sau sms, de ce se considera spam?
    ( Daca nu lasi o adresa de email si totusi primesti mailuri, atunci inteleg, dar daca TU, cu manutza ta, ai lasat emailul acolo ... cum ma poti acuza pe mine ca "de ce trimit" ? )
    Spam - Wikipedia

Daca eu imi dau acordul sa-mi trimiti o OFERTA, fie pe mail sau SMS, atunci este ok. Daca NU, este spam.

Un mesaj care vine în urma consimțământului exprimat în prealabil de destinatar nu este spam.

Cand imi postez adresa de email, o fac pentru a primi intrebari, cereri, etc, NU spam. Cand imi postez numarul de telefon, o fac pentru a putea discuta cu potentiali clienti, clienti, etc. NU sa primesc oferte pe care nu le vreau.

Daca o domnisoara fata plaja la nudisti, intr-ul loc special amenajat pentru nudisti, inseamna ca este disponibila pentru un sex ( in 5) ? sau e viol?
    ---------------

Daca pe site-ul de unde culegi adresa de email sau nr de tel scrie: VA rog sa-mi trimiteti oferte, cereri, mesaje, orice doriti, pe email: sau la telefon: ...., atunci poti considera ca mi-am dat consimtamantul pentru spam. Totusi, daca esti o companie seriosa, suni sau dai mail si intrebi in prealabil. Altfel esti doar un spammer!

Alvy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    466
    Putere Rep
    27

Implicit

Cunost foarte multa lume care au primit SMS-uri de la site-ul acesta, inclusiv eu
    In romania traieste bine SPAM-ul
    Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro

Thomass este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    13th January 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    57
    Putere Rep
    20

Implicit

Daca eu imi dau acordul sa-mi trimiti o OFERTA, fie pe mail sau SMS, atunci este ok. Daca NU, este spam.

Un mesaj care vine în urma consimțământului exprimat în prealabil de destinatar nu este spam.

Cand imi postez adresa de email, o fac pentru a primi intrebari, cereri, etc, NU spam. Cand imi postez numarul de telefon, o fac pentru a putea discuta cu potentiali clienti, clienti, etc. NU sa primesc oferte pe care nu le vreau.

Daca o domnisoara fata plaja la nudisti, intr-ul loc special amenajat pentru nudisti, inseamna ca este disponibila pentru un sex ( in 5) ? sau e viol?
    ---------------

Daca pe site-ul de unde culegi adresa de email sau nr de tel scrie: VA rog sa-mi trimiteti oferte, cereri, mesaje, orice doriti, pe email: sau la telefon: ...., atunci poti considera ca mi-am dat consimtamantul pentru spam. Totusi, daca esti o companie seriosa, suni sau dai mail si intrebi in prealabil. Altfel esti doar un spammer![/QUOTE]

Partial ai dreptate, insa si pe wikipedia scrie: Spam-ul se distinge prin caracterul agresiv, repetat și prin privarea de dreptul la opțiune
    Daca mesajul este trimis O SINGURA DATA si ai optiune de dezabonare ?

Daca privesti lucrurile doar dintr-un punct de vedere (cel ce primeste) ai dreptate, insa o adresa de email este valabila atat pentru trimis cat si pentru primit, cat despre factup ca "daca imi trimiti cerere de oferta" nu ma deranjeaza vs. "daca imi trimiti oferta" ma deranjeaza - nu e prea corect.

Daca iti trimit UN mail si iti ofer serviciile mele, le consideri spam, dar daca iti trimit 10 cereri de oferta, nu mai e spam ?

este doar parerea mea si mi-ar placea o dezbatere ...

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 14:21
  2. Am primit un e-mail spam... dar nu e numai email spam!
    De thefan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th September 2008, 23:15
  3. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 11:06
  4. E-MAIL SPAM: Demcod-Soft EMAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st April 2007, 00:58
  5. E-MAIL SPAM: adrese-utile.ro EMAIL SPAM