Citat Postat în original de Dan Vezi Post
Am explicat destul de clar. Dupa regulile google, toate site-urile de jocuri din top10 triseaza. Le raportam pe toate?
Sau doar concurentii?
Dan, ma bucur pentru interesul acordat subiectului, se incalca regulamentul lui google in toate nisele, toti incearca sa obtina o pozitie mai buna in google, a fost prins CNN-ul, unde ar fii vorba de banii multi, nu mai vorbim de o nisa slabuta cum ar fii jocurile. Tom a investigat si a ajuns la o concluzie legata de venituri, nu este vorba de zeci de mii de euro, eu ma leg de moralitate, sa spargi un site si sa iti ascuzi link-uri prin metode fortate este o nesimtire mare, in romania hacking-ul se pedepseste penal.

TheRibi, vreau sa stai linistit, nu am site-uri de jocuri si nu cunosc pe nimeni care are site-uri de jocuri, da intrebi ce legatura am eu cu subiectul? In cursul anului trecut site-ul meu personal a fost hack-uit de el, am avut onoarea sa imi sparga munca, nu stiu cum ai fii reactionat daca erai in locul meu.

Nu stiu exact cati vor sa sustina demersul meu si sa depuna report, incerc sa iau legatura cu proprietarii, sa adun loguri de pe servere si sa depun o plangere la politie.

O intrebare pentru Dan, intre o persoana care face SEO si una care face hacking, ce ai alege?