Citat Postat în original de Tom Vezi Post
1. Iti inchiriez o camera la mine in hotel, pe o perioada stabilita de comun acord, si cu conditiile stabilite de comun acord. (cumpar advertoriale).
2. Imi spargi usa si folosesti (tu sau altii) camera (camerele chiar) din hotelul meu, beneficiezi de cele mai bune conditii, si stai pana cand te prind. (hacking).

In schimb nu ii inteleg pe prostii care fac raport, pt faptul ca eu am un advertorial cumparat sau link. Raportul e dovada de slabiciune cand se face pt cumparare de linkuri.
Tom, exact ce spuneam. Daca cineva ti-a intrat prin efractie, te duci la politie, nu ii parasti la booking.com. De cand e Google politistul internetului?
E mai grav daca tu ai hotelul X si niste clienti care ar fi putut plati la tine au stat gratis si abuziv la hotelul Y - si tu te plangi la infoturism sau la booking.com

Daca sunt hoteluri parasite si clientii se duc acolo ca la balamuc si stau gratis (prin efractie sau whatever), muta-te mai incolo, ca nu e loc de business. Sau cumpara hotelurile parasite si vinde tu camere acolo. Reclamatiile la BOR sunt inutile, sunt pentru fricosi. Parerea mea.