Well, urmaream de mai bine de 1 an forumul si pot sa spun ca mi-a placut atmosfera inca de la inceput, insa imi place sa cred ca fiecare ar trebui sa se rezume doar la ce stie sa faca cel mai bine (in cazul meu web dev), motiv pentru care nu m-am implicat pana acum in discutii de aici.
De asemenea... imi plac si sustin cauzele pentru "o lumea mai buna" (justificate / argumentate) daca ne referim la web si in special la ce tine de .ro. Prin urmare, amenintarile, injuriile si tot arsenalul utilizat de "acuzati" impotriva celor care incearca sa faca diferenta pentru a iesi din rahatul care se cheama romania, mi se par copilaresti, de prost gust, s.a.m.d.
Parerea mea
Cheers
// acum am vazut si raspunsul lui Cristian Mezei (tot respectul)... motivul pentru care se intampla chestiile astea pare sa fie aceeasi sintagma care domina spiritul romanesc inca din cele mai vechi timpuri: "romanul se pricepe la toate" iar in .ro pare sa se aplice cu succes daca ne uitam la anunturile de angajari: functiile nu sunt bine delimitate, se cauta oameni care eventual sa "aiba habar" din fiecare cate putin si nimic concret, etc.. rezultatul: o mare varza.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)