Domnu' TheDuke, va salut si indraznesc sa ma bag in discutie pentru a-mi expune doar parerea personala, nu pentru arbitraj sau partinirea cuiva...

Art.1 - Subiectul acestei discutii, acum, aici, este faptul ca fotopipe a practicat si/sau practica inca spam

Art. 2 - Observ ca duceti usor, usor, discutia de la subiectul initial (vezi Art.1) catre o analiza a acestei comunitati, a carierei domnului Mezei, sau catre definitii ale SPAM-ului, etc ...

Art.3 - Luati aceasta discutie ca pe un avantaj, ca pe un lucru pozitiv, deoarece ati avut ocazia sa va desavarsiti educatia cu ajutorul acestei comunitati... mai exact ati aflat ce inseamna SE Spam...

Art.4 - Desi sustineti ca nu asta ati vrut sa spuneti, exact asta ati facut.. Ati amenintat public niste persoane... Sunteti avocat, sa cel putin asa sustineti, deci ar trebui sa cunoasteti implicatiile amenintatilor (de orice fel) in public sau nu...

Art.5 - Pana una alta, email-spamul este combatut de lege, si este tratat ca fapt penal... SE SPAMUL inca nu... dar asta nu inseamna ca, atata timp cat am uneltele necesare la indemana, nu ma pot apara de idioti imorali impertinenti nesimtiti si pe deasupra si incompetenti care nu stiu sa promoveze un site/afacere, DECAT prin spam! Nu este vina mea ca s-au nascut si nu sunt obligat sa tolerez asa ceva! Sa puna mana sa invete metode corecte, eficiente, valabile pe termen lung...

Art.6 - Aceasta comunitate are cativa membrii care chiar stiu cu ce se mananca SEO, SEM, E-COMM + multe alte lucruri, pe care sincer, ar trebui sa ii respectati si sa le multumiti ca v-au bagat in seama...

Concluzie:
daca doriti sa continuam cu subiectul INITIAL (art.1) o putem face cu placere, altfel, va invitam cu respect la plimbare... Nu reprezentati un subiect apropiat acestei comunitati.

Cu "respect", ma inclin...