Un alt spam "laudabil" in foot: www.fotopipe.ro
La cererea domnului TheDuke am inlocuit cuvantul rusinos cu "laudabil".
Un alt spam "laudabil" in foot: www.fotopipe.ro
La cererea domnului TheDuke am inlocuit cuvantul rusinos cu "laudabil".
Ultima modificare făcută de laufer; 9th November 2006 la 17:45.
explica si mie daca faci link la alte situri e spam ??? !!!!
si ce daca are link la mine sau la alti de cand e asta spam ? !!!
chiar ca nu stiu ce standarde folosesti in definirea spam ului da mi si mie un link sa vad si eu despre ce vorbesti .
Ultima modificare făcută de TheDuke; 9th November 2006 la 18:34.
acu au scos textu` ala...daca dai un cache:fotopipe.ro pe google, vei gasi in footer, sub linkuri:
si tot asa... nici asta nu se cheama spam?accesorii,amd, aparat,aparat foto,aparate foto digitale, auto, alba, bacau, barebones, botosani ,boxe ,boxe 5.1, boxe 2.1,......
.......
.......
Ultima modificare făcută de laufer; 7th November 2006 la 19:18.
laufer printscreen-ul avea valoare acum.
Probabil ar trebui sa facem o regula si din astea.
This is G o o g l e's cache of ****://*ww.fotopipe.ro/ as retrieved on 31 Oct 2006 09:40:08 GMT.
Ultima modificare făcută de Krumel; 7th November 2006 la 19:21.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
da, cand ajung acasa vin si cu printscreen-ul.
Ultima modificare făcută de Krumel; 7th November 2006 la 19:21.
Deci,dacă aţi citi definiţia de Spam - nu pot sa pun link încă e prima mea zi pe forum... - e la www spamhous org definition.html sau da pe google cautare la "spam definition" - aţi vorbi în cunostinţă de cauză. Situl ăla n-are nici o treaba cu nici una din cele 2 condiţii esenţiale spam.
Ceea ce ati gasit voi prin cache se cheama exploit care e degeaba acum, pt. ca google sau yahoo , nu mai pun botu' la tipu asta de exploit.
Motoarele de căutare mai nou folosesc page ranking mai mult decăt "densitatea de cuvinte cheiepe pagina" adică exploitul la care vă referiţi.
Rămâne de discutat dacă exploiturile sunt ok moral sau nu. Iar în marketing comerţ, nu ştiu pe nimeni să şi însuşească cuvăntul asta "morală".
TheDuke botu` il pun animalele.
Iar noi nu sintem animale...nu stiu daca tu nu esti...discutabil.
Pentru informatia ta..e spam..indiferent de cine pune botu`.
Acum nu mai este pe site..si deci discutia e doar din principiu si nu ca sa acuze pe cineva.
Mă bucur că e o discuţie de principii ca şi acest forum de altfel, şi nu se cred pe aici unii alţii un tribunal al internetului .
Partea cu tribunalul Internetului e scoasa ca un as din maneca in urma unei invidii neintelese.
Multi dintre noi au afaceri pe internet..si consideram sa ni le protejam prin metodele aprobate de Google: raportare spam la Google.
Raportarea de spam la Goole nu e o metoda de a scapa de concurenti..decat de cai care practica metode neaprobate de Google.
Evident toti cei "incriminati" ne considera tribunal al Internetului...dar atata timp cat am optiunea de a raporta un spam...poti nu mi forumul asta tribunal..o sa te simti mai bine.
Eu zic sa te mai gandesti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)