In cazul asta nu vad asa de mare greseala, se mai poate intampla, pana la urma Marius Ganea este OK in afaceri, si trebuie sa tinem cont si de asta
In cazul asta nu vad asa de mare greseala, se mai poate intampla, pana la urma Marius Ganea este OK in afaceri, si trebuie sa tinem cont si de asta
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu cred ca sta Marius Ghenea sa citeasca seopedia, dar eu nu consider ca e corecta asocierea numelui detinatorului unei firme cu spam-ul facut cel mai probabil fara stiinta sa, de catre o firma angajata.
Daca exista un contract pentru webdesign, optimizare, si alta firma a facut siteul si structura aia tip spam - cum e foarte probabil - atunci responsabilitatea cade firmei respective, nu detinatorului magazinului.
Daca spamul a fost facut de angajatii firmei, se putea trimite inainte un mesaj lui Marius Ghenea - surprinzator are un blog si date de contact vizibilie, si chiar raspunde emailurilor de la cititori - si daca nu s-ar fi luat masuri se putea considera ca face spam in mod intentionat si cu buna stiinta, si atunci sa se asocieze numele.
Poate ar fi mai bine sa editam in titlu cel mult firma care detine site-ul si mai departe ca Ghenea e actionar acolo. E mult mai fair asa.
Oricum insa, cele doua pagini au disparut... ceea ce inseamna ca cineva da ochi pe aicidar mai important, ca se iau masuri.
Ar mai fi o chestie de zis: cineva i-a facut redirectul cu picioarele de la fara www la cu www. Deep-Linkurile redirecteaza spre homepage, nu spre acelasi link insa cu www in fata. Asta e rau cand in alte locuri se posteaza linkuri inactive fara www/http in fata. Ajunge omul pe home page in loc de pagina secundara si poate era targetat
Edit: Am editat eu titlul-ul. Sper ca nu are nimeni nimic impotriva.
Ultima modificare făcută de Cristi U; 28th February 2011 la 18:54.
@Cristi, asta e cea mai corecta formula intr-adevar. Dar ca sa fim clari, problemele au ramas
Siteul in cauza e plin de asa ceva. Un exemplu dragut: revista.floridelux.ro/t/amenajari-nunti-macin/ (32500 de pagini indexate pe sectiunea revista), si apoi linkback cu ancora targetata in mainpage.
@Nic, pana la urma Seopedia e un forum de discutii. Nu cred ca e responsabilitatea mea sa ii dau sfaturi cu privire la structura siteurilorNu exista nici macar o datorie morala de a face asta. Eu am semnalat o problema. Atata tot.
PS. Nu stiam ca are blog, probabil ii dadeam un ping.
Ultima modificare făcută de Emil; 28th February 2011 la 19:31.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Intradevar Emil fiecare trebuie sa-si faca curat in curte. Ca e sau nu vina lui, el trebuie sa o rezolve. Daca nu stie sa-si aleaga oamenii care sa lucreze la el in ograda, nu sunt cei care sesiseaza probleme de vina.
salut,
Sunt foarte nou pe acest forum. As vrea sa stiu la ce va referiti cand spuneti ca a facut spam. Eu am construit un site, care vinde un produs de la mai multi furnizori. Toate html-urile sunt denumite produs_furnizor1_nume_produs.html - de exemplu masini_dacia_solenza.html sau masini_vw_golf.html . Site-ul are aprox 200 de astfel de pagini. Toate incep cu categoria produsului, au in mijloc furnizorul, si la final numele produsului. Am procedat asa pentru a avea o organizare mai buna. Asta se considera spam? si daca da invatati-ma va rog sa le organizez altfel.
Multumesc,
Nu se considera spam law si nu despre asta se discuta. Se discuta despre generarea de taguri din cautari, si generarea de pagini care nu au legatura cu siteul, fiind generate doar pentru a fi indexate de google si a aduce trafic.
Sunt pasionat de jocuri mahjong cele mai tari jocuri din Ciocovenii de sus si de jos :D
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)