31st January 2011, 02:10
0 out of 1 members found this post helpful.
Si eu am inceput sa vad asta, nu mi-as face griji din urmatoarele motive:
1. domeniile alea arata ca naiba ( mai ales atunci cand au "-" in componenta ) => nu au nici un viitor;
2. degeaba au trafic ( atunci cand prind cate o pozitie buna )... ce conversii au???
Vad treaba asta din ce in ce mai des si pe .ro si pe .com. Parerea mea este ca astia zboara in momentul cand creste interesul pe nisa/expresie cheie. Nu vad cum ar putea sa reziste gunoaiele acelea de siteuri fara o parte din linkurile pe care un site non-spam le poate obtine, cu un potential infinit mai mic in a primi linkuri naturale, fara SM, web 2.0 s.a.m.d.
31st January 2011, 02:30
0 out of 2 members found this post helpful.
o sa rezite, In .RO google nu are nici o treaba daca e spam sau nu. Sa fim seriosi!
P.S ce vorbesti acolo de Web 2.0? Amesteci .ro si .com is total in ceata.. ? Daca vrei linkuri "naturale" trebuie doar sa ti le faci. E SEO frate! De multa vreme nu mai e nimic natural pacat ca nu ai observat!
Ultima modificare făcută de Florin Traian; 31st January 2011 la 02:42.
31st January 2011, 02:58
1 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Florin Traian
Daca vrei linkuri "naturale" trebuie doar sa ti le faci.
Cu tot respectul, mai experimenteaza putin si stam pe urma de vorba.
Poti sa maresti sansele de linkuri naturale promovand articole sau siteul in sine dar poti sa primesti si din cautarea organica ( metropotam face un review spre exemplu... asta a fost un caz concret de link natural "venit" datorita google ).
Bineinteles ca daca nici nu rankezi bine, siteul arata ca ultimul gunoi si mai are si un text de rahat nu o sa primesti linkuri naturale nici in 1500 de ani! ( imi cer scuze pentru limbaj, stiu graficianul costa si este greu sa scriem un text cum trebuie sau sa platim un webcopywriter... las ca merge si asa! )
31st January 2011, 03:09
0 out of 5 members found this post helpful.
Umh.. se vede ca rep poweru tau vine de la prieteni, eu le sugerez sa te mai puna unpic cu burta pe "carte".
Second!:

Postat în original de
Andrei S
Bineinteles ca daca nici nu rankezi bine, siteul arata ca ultimul gunoi si mai are si un text de rahat nu o sa primesti linkuri naturale nici in 1500 de ani! ( imi cer scuze pentru limbaj, stiu graficianul costa si este greu sa scriem un text cum trebuie sau sa platim un webcopywriter... las ca merge si asa! )
Chiar imi place asta : Fotograf Nunta e al tau sau la construit bunica ta??
Si :
P.S Nu vorbi de gunoie cand creezi asa ceva.
P.P.S Rog moderatori/cei care au asistat la definirea ta ca user de nspe mii de puncte pe seopedia sa te sanctioneze putin asa pentru limbaj (gunoi/rahat, aluzie ca eu as face asa ceva, irelevant de aluzie nu cred ca astfel de limbaj e permis aici), sau nu. Daca a fi sactionat inseamna "OAMENI CARE NU SANT PRIETENEI AI MODERATORILOR" o sa scapi 
P.P.P.S Da am luato cam personal
Ultima modificare făcută de Florin Traian; 31st January 2011 la 03:13.
31st January 2011, 03:48
3 out of 4 members found this post helpful.

Postat în original de
Florin Traian
Umh.. se vede ca rep poweru tau vine de la prieteni, eu le sugerez sa te mai puna unpic cu burta pe "carte".
Faza asta m-a amuzat...
O sa fiu scurt desi s-ar putea sa nu merite nici macar atat:
1. Verifica-ti frustrarile si incearca sa scapi de ele... s-ar putea sa fie cel mai mare bine pe care ti-l poti face!
2. Nu mai lua lucrurile personal oricat de bine ai sta cu nervii si sanatatea! ( daca nu aveam ce face si nu eram pe Seopedia ajungeai sa fierbi de nervi... si poti sa fii sigur ca era usor - poti sa intrebi pe un om care intelege ce scriu aici de ce era usor
).
3. Nu ti-am insultat munca, te rog sa nu mi-o insulti nici tu pe a mea!!! ( este o chestiune de bun simt elementar... pacat! ).
4. Da rating negativ pana te plictisesti... am invatat sa nu mai fiu influentat negativ de asta ( este jenant ca incepusem sa studiez marketing cu putin timp in urma cand ma atacam pe tema ratingurilor... atunci mi-am dat seama ca n-am inteles nimic din ce am citit!!! ).
O sa caut sa ma opresc aici deoarece am cauzat un flame in trecut si m-am simtit prost cand am vazut ce inseamna. In traducere vorbesti singur de acum inainte orice ai raspunde!
PS: Merci pentru linkul natural de mai sus... pacat ca momentan am lasat proiectul in paragina. ( .com este mult prea tentant... )
PPS: Nu poti sa zici sau sa crezi ca m-am referit la vreun site de al tau cand nici macar n-ai completat campul paginii personale! Intre noi fie vorba nu stiu cu ce te ocupi si nici macar nu ma intereseaza... SINCER!!!