Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: SEO spam prin nume domenii

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit SEO spam prin nume domenii

Stiu mai de mult un site sau retea de site-uri , ca nu stiu cum sa le spun care practica un SEO spam interesant
    Si anume fiecare pagina a site-ului este un domeniu care are 5-10 cuvinte cheie in el
    sarcinapesaptamani-calculatorsarcina-simptome-despre-poze-luni(.)ro
    masaj-anticelulitic-masajladomiciliu-relaxare-terapeutic-salon(.)ro
    gimnastica-medicala-recuperare-kinetoterapie-fizioterapie-masaj(.)ro
    cele de mai sus sunt doar 3 exemple de pagini ale site-ului
    E concurent al meu, are cateva pozitionari bune in google dar nu prea mi-a luat fata la nimic ce ma intereseaza pe mine
    Nu am analizat optimizare in pagina si nici cea off-page, doar ma amuz de ce idei au unii.
    De fapt din ce am vazut o "firma de SEO" le-a facut site-ul, si probabil ideea a venit de la "profesionisti"
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

E un simplu black hat seo, data fiind competitia in anumite domenii/nisee, nu mai pierde lumea timpul cu respectarea regulilor si trece la fapte care dau rezultate mai rapid. Din cate am vazut oamenii mai legati la cap folosesc tehnica asta in subdomenii, ex: kw1-kw2-...-kwn.domeniu.ro

Nu cred ca il intereseaza pe client ce tip de seo fac cei care se ocupa de site (mai ales daca e necunosacator in domeniu), atat timp cat il multumesc rezultatele. Avand in vedere ca au pus o poza cu text in loc de text e clar ca nu i-a interesat sa-ti ia fata ci doar sa castige mai mult trafic, altfel nu se stie, eu zic ca te intreceau.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Florin Traian este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

frumoase domenii, lol

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Si eu am inceput sa vad asta, nu mi-as face griji din urmatoarele motive:
    1. domeniile alea arata ca naiba ( mai ales atunci cand au "-" in componenta ) => nu au nici un viitor;
    2. degeaba au trafic ( atunci cand prind cate o pozitie buna )... ce conversii au???

Vad treaba asta din ce in ce mai des si pe .ro si pe .com. Parerea mea este ca astia zboara in momentul cand creste interesul pe nisa/expresie cheie. Nu vad cum ar putea sa reziste gunoaiele acelea de siteuri fara o parte din linkurile pe care un site non-spam le poate obtine, cu un potential infinit mai mic in a primi linkuri naturale, fara SM, web 2.0 s.a.m.d.
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

o sa rezite, In .RO google nu are nici o treaba daca e spam sau nu. Sa fim seriosi!

P.S ce vorbesti acolo de Web 2.0? Amesteci .ro si .com is total in ceata.. ? Daca vrei linkuri "naturale" trebuie doar sa ti le faci. E SEO frate! De multa vreme nu mai e nimic natural pacat ca nu ai observat!
    Ultima modificare făcută de Florin Traian; 31st January 2011 la 02:42.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Florin Traian Vezi Post
    Daca vrei linkuri "naturale" trebuie doar sa ti le faci.
    Cu tot respectul, mai experimenteaza putin si stam pe urma de vorba.

Poti sa maresti sansele de linkuri naturale promovand articole sau siteul in sine dar poti sa primesti si din cautarea organica ( metropotam face un review spre exemplu... asta a fost un caz concret de link natural "venit" datorita google ).

Bineinteles ca daca nici nu rankezi bine, siteul arata ca ultimul gunoi si mai are si un text de rahat nu o sa primesti linkuri naturale nici in 1500 de ani! ( imi cer scuze pentru limbaj, stiu graficianul costa si este greu sa scriem un text cum trebuie sau sa platim un webcopywriter... las ca merge si asa! )

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

0 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Umh.. se vede ca rep poweru tau vine de la prieteni, eu le sugerez sa te mai puna unpic cu burta pe "carte".

Second!:

Citat Postat în original de Andrei S Vezi Post
    Bineinteles ca daca nici nu rankezi bine, siteul arata ca ultimul gunoi si mai are si un text de rahat nu o sa primesti linkuri naturale nici in 1500 de ani! ( imi cer scuze pentru limbaj, stiu graficianul costa si este greu sa scriem un text cum trebuie sau sa platim un webcopywriter... las ca merge si asa! )
    Chiar imi place asta : Fotograf Nunta e al tau sau la construit bunica ta??

Si :
    P.S Nu vorbi de gunoie cand creezi asa ceva.
    P.P.S Rog moderatori/cei care au asistat la definirea ta ca user de nspe mii de puncte pe seopedia sa te sanctioneze putin asa pentru limbaj (gunoi/rahat, aluzie ca eu as face asa ceva, irelevant de aluzie nu cred ca astfel de limbaj e permis aici), sau nu. Daca a fi sactionat inseamna "OAMENI CARE NU SANT PRIETENEI AI MODERATORILOR" o sa scapi
    P.P.P.S Da am luato cam personal
    Ultima modificare făcută de Florin Traian; 31st January 2011 la 03:13.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

3 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Umh.. se vede ca rep poweru tau vine de la prieteni, eu le sugerez sa te mai puna unpic cu burta pe "carte".
    Faza asta m-a amuzat...

O sa fiu scurt desi s-ar putea sa nu merite nici macar atat:
    1. Verifica-ti frustrarile si incearca sa scapi de ele... s-ar putea sa fie cel mai mare bine pe care ti-l poti face!
    2. Nu mai lua lucrurile personal oricat de bine ai sta cu nervii si sanatatea! ( daca nu aveam ce face si nu eram pe Seopedia ajungeai sa fierbi de nervi... si poti sa fii sigur ca era usor - poti sa intrebi pe un om care intelege ce scriu aici de ce era usor ).
    3. Nu ti-am insultat munca, te rog sa nu mi-o insulti nici tu pe a mea!!! ( este o chestiune de bun simt elementar... pacat! ).
    4. Da rating negativ pana te plictisesti... am invatat sa nu mai fiu influentat negativ de asta ( este jenant ca incepusem sa studiez marketing cu putin timp in urma cand ma atacam pe tema ratingurilor... atunci mi-am dat seama ca n-am inteles nimic din ce am citit!!! ).

O sa caut sa ma opresc aici deoarece am cauzat un flame in trecut si m-am simtit prost cand am vazut ce inseamna. In traducere vorbesti singur de acum inainte orice ai raspunde!

PS: Merci pentru linkul natural de mai sus... pacat ca momentan am lasat proiectul in paragina. ( .com este mult prea tentant... )
    PPS: Nu poti sa zici sau sa crezi ca m-am referit la vreun site de al tau cand nici macar n-ai completat campul paginii personale! Intre noi fie vorba nu stiu cu ce te ocupi si nici macar nu ma intereseaza... SINCER!!!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

pff.. si ti-a luat numai o ora sa scrii asta felicitari!
    (frustrari ai tu "lil bro" ca na cineva si-a dat seama ca mici BIG bro dau cu positive in tine)

P.S pentru un magar care nu ma asculta : Niche Guide 101 (invata, ia aminte si trimite-mi un mail cand nu intelegi)

Si ca sincer MI SE RUPE VEZI MAI SUS CU CE MA OCUP lingurar-ule (fabricant de linguri)

P.P.S Ma astept sa primesc infractiuni da la cum tratati junioru se vede clar lipsa de raspundere din partea unor moderatori care sunt aici sa impiedice "furtul" pe forum! sunt aici oamenii care au cativa ani pe forum si nu au punctele respective etc.

Ar fi timpul ca cineva sa demaste reteau care bantuie pe aici, din partea mea banati-ma da ati vazut ce un trusted member de al vostru poate face.
    Ultima modificare făcută de Florin Traian; 31st January 2011 la 04:38.

Empire este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit

din partea mea banati-ma

Revenind la subiect, ce avantaj au siteurile alea e ca sunt facute doar in html. Si desi siteul tau e mai bine optimizat per total, ei ar putea avea o optimizare mai buna pe cuvinte cheie luate separat (desi nu cred ca se ocupa cineva de SEO pe acele siteuri).
    gimnastica-medicala-recuperare-kinetoterapie-fizioterapie-masaj.ro are 160 de backlinks din care jumatate sunt de la restul siteurilor fantoma. Baga in el 10-20k de backlinkuri si sa vezi ca-ti ia fața intr-o saptamana
    Nisele alea nu mi se par prea competitive, gen gimnastica-medicala!? E usor sa ajungi pe prima pagina cand restul linkurilor duc doar catre niste articole si tu ai 1000 de cuvinte relevante pe site, pe langa titlu si alte chestii.

Din fericire, tipul se axeaza pe conversii putine x siteuri multe nisate. Cine stie cate siteuri din astea mai are, poate si din alte domenii, nu doar medical. E cam greu sa faci SEO de calitate la 50-100 de siteuri.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 9th December 2010, 21:47
  2. Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 14th April 2010, 20:41
  3. Vand domenii prin SEDO.
    De KidRock în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th August 2009, 13:20
  4. Domenii cu plata prin paypal
    De AndyM în forumul PayPal
    Răspunsuri: 15