Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Http://www.proiecte-sapard.com/

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Studii de caz e un loc in forumul nostru in care poti afla gratuit ceea ce iti trebuie. Fa un topic acolo.

Originally posted by "horatiu"
    [b]Logica este ca nu am deturnat atentia vizitatorilor folosind cuvinte cheie care n-aveau nici o relevanta cu subiectul site-ului, ci dimpotriva, am incercat "asigurarea" unei pozitii fruntase pentru un site cu utilitate mare pentru cei care folosesc acele cuvinte cheie. intre timp am vazut pe seopedia exemplul cu "femei goale" si magazinul de mobila, in cazul meu nu era vorba de asa ceva.
    Scopul ptr unii scuza mijloacele. O perioada....
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de horatiu @ Mar 7 2006, 04:25 PM) [post=11806
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Pana am vreme sa studiez cu atentie Seopedia pentru a gasi alte idei, am scos cuvintele ascunse. Subscriu utilitatii acestui forum si dezbaterii asupra practicilor de indexare a site-urilor in mod deschis.
    Bravo. O alegere foarte buna.

Fii convins ca vei gas]
    Pana am vreme sa studiez cu atentie Seopedia pentru a gasi alte idei, am scos cuvintele ascunse. Subscriu utilitatii acestui forum si dezbaterii asupra practicilor de indexare a site-urilor in mod deschis.
    [/QUOTE]

Fii convins ca vei gasi aici resurse considerabile.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei &#064; Mar 7 2006, 05&#58;16 PM) [post=11809
    "alegerea foarte buna" a fost facuta pentru ca a fost ras din rezultatele lui google.
    Eu m-am saturat de "abureli" dintr-astea spuse cu nonsalanta in fata (imi scuzati franceza), dar vad ca tin pt.unii.

Mi se pare aberant ce a spus; ceva de genul : "eu fur dar nu sunt hot pentru ca am parintii bogati; o fac din placere si e un hobby pt.mine".

Iar daca nu are legatura cu
    pot sa va spun ca din pdv financiar site-ul nu aduce profit
    , nu inteleg stresul; pt.binele comunitatii ? deh...

Mi se pare spam si primul lui post, in care a pus 3-4 link-uri catre defunctul site; propun sa se stearga.

C]
    [/QUOTE]

"alegerea foarte buna" a fost facuta pentru ca a fost ras din rezultatele lui google.
    Eu m-am saturat de "abureli" dintr-astea spuse cu nonsalanta in fata (imi scuzati franceza), dar vad ca tin pt.unii.

Mi se pare aberant ce a spus; ceva de genul : "eu fur dar nu sunt hot pentru ca am parintii bogati; o fac din placere si e un hobby pt.mine".

Iar daca nu are legatura cu
    pot sa va spun ca din pdv financiar site-ul nu aduce profit
    , nu inteleg stresul; pt.binele comunitatii ? deh...

Mi se pare spam si primul lui post, in care a pus 3-4 link-uri catre defunctul site; propun sa se stearga.

Cam atat, am vb.destul despre.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

too_night intr-un fel iti dau dreptate. Tot cam despre asta vb si eu intr-un post anterior.

Dar unii macar se "caiesc" si oricum merita acordata o sansa.

Detalii despre cat castiga site-ul sau alte nimicuri, sint fara rost. Pe noi ne intereseaza altceva: concurenta sa fie corecta pentru toti. Acum e.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Krumel &#064; Mar 8 2006, 03&#58;44 PM) [post=11875
    Detalii despre cat castiga site-ul sau alte nimicuri, sint fara rost. Pe noi ne intereseaza altceva: concurenta sa fie corecta pentru toti. Acum e.
    Krumel, a 2-a sansa merita oricine. ; nu despre asta ziceam; nu ziceam nici despre "cat castiga" sau alte lucruri (nu ziceam EU, oricum); ideea e alta: a incerca sa pari DUPA altcumva, ba chiar sa te bati cu pumnii in piept, sa bagi argumente jignitoare de inteligenta, si chiar sa "mearga", asta nu suport, falsitatea.

Asa cum nu sunt de acord cu filosofia "scopul scuza mijloacele", acelasi lucru se poate aplica si cauzei care a determinat o anumita purtare, atitudine, shimbare de pareri (exprimate, nu crezute), etc; este fix acelasi lucru. Cam ]
    [/QUOTE]
    Krumel, a 2-a sansa merita oricine. ; nu despre asta ziceam; nu ziceam nici despre "cat castiga" sau alte lucruri (nu ziceam EU, oricum); ideea e alta: a incerca sa pari DUPA altcumva, ba chiar sa te bati cu pumnii in piept, sa bagi argumente jignitoare de inteligenta, si chiar sa "mearga", asta nu suport, falsitatea.

Asa cum nu sunt de acord cu filosofia "scopul scuza mijloacele", acelasi lucru se poate aplica si cauzei care a determinat o anumita purtare, atitudine, shimbare de pareri (exprimate, nu crezute), etc; este fix acelasi lucru. Cam asta. Subiect inchis pt.mine.

horatium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th March 2006
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    45
    Posturi
    32
    Putere Rep
    37

Implicit

ca o ironie a sortii, dupa ce am scos cuvintele ascunse (singura modificare), www.proiecte-sapard.com este primul pe Google dupa "proiecte sapard".

pe vremea cuvintelor ascunse era al doilea / al treilea. deci fie Google analizeaza spamm-ul si taxeaza ca atare, fie numai a sesizat schimbarea. keep you posted.
    Cogito ergo sum

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Fie eliminand galeata de cuvinte cheie nerelevante te-ai trezit ca de fapt aveai site-ul optimizat bine pentru cele relevante

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Programator PHP - fac proiecte de la 0
    De mariusx în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd January 2013, 12:08
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st July 2007, 07:54
  3. Diferite proiecte
    De Marius Mailat în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th January 2007, 17:10
  4. Http://sapard.gsign.biz