Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Http://www.proiecte-sapard.com/

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

http://www.proiecte-sapard.com
    Clasicul CTR+A jos...

<span style="color:#FF6666"><span style="font-size:11pt;line-height:100%">Edit Chris : Intotdeauna pune link normal, ca o sa vada idiotii in referrer log, si poate corecteaza, cand vad ca vorbesc unii de ei. Mi s-a intamplat de numeroase ori.</span></span>

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

proiecte sapard, documentatie sapard, consultanta sapard, proiecte sapard, finantare nerambursabila sapard, credite agricultura, sapard romania, finantari agricultura, finantari nerambursabile agricultura, finantari agroturism, finantare ciupercarie, ferma melci, documentatie ciupercarie, documentatie melci, proiecte sapard, consultanta finantare, finantare ferma animale, ferma vegetala, proiecte sapard, documentatii sapard la cheie, proiecte sapard la cheie, consultanta sapard, consultant sapard, consultant proiecte sapard, consultanta gratuita sapard, consultanta on-line sapard, proiecte.sapard
    Pentru posteritate.

Asta la trista baby.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Edit Chris : Intotdeauna pune link normal, ca o sa vada idiotii in referrer log, si poate corecteaza, cand vad ca vorbesc unii de ei. Mi s-a intamplat de numeroase ori.
    Dear Edith Chris,

Poate vrea omul (in general, adica) sa posteze site-ul firmei la care lucreaza; si poate acelasi "omul" nu vrea ca respectiva firma la care lucreaza (care are site-ul plin de cuvinte ascunse) sa vada hit-uri de pe un forum unde omul (angajatul, in cazul de fata) a postat problema la o categorie de genul "dobitoci made in .ro"; si poate firma nu ar fi placut impresionata; referitor la "omul", adica; din contra, cred. Ce-ar zice omul nostru? Ghici...

Nu e cazul de fata; dar poate fi un caz; de asta cred ca e normal sa fie intrebat "omul" inainte de a i se pune un link direct in postul lui. Decizia cred ca ii apartine si e frumos sa se tina cont de ea...

Semnat,
    Un om.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Corect. Omule.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Apropos de rapiditatea cu care ia Google masuri: sunt cu 0/nimic in cache; de pe locul 2 au disparut nu stiu unde, ca nu sunt de gasit (dupa o cautare specifica).

Este o masura mai noua, mi se pare: url-ul inca exista in index, spre deosebire de toate cazurile anterioare, cel putin cele postate aici (cazuri in care url-ul a fost scos din index). E bine si asa.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

meetzah ai o dovada mai clara acum referitor la google si spam.
    :unsure:

horatium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th March 2006
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    45
    Posturi
    32
    Putere Rep
    37

Implicit

eu am facut http://www.proiecte-sapard.com si intradevar am aflat de topicul asta din referrer . sunt constient ca a pune cuvinte ascunse nu este o chestie sa-i zicem deontologica, dar iata care e logica:

- site-ul nostru este singurul care incearca sa explice pe intelesul agricultorilor (cei carora sunt destinate fondurile SAPARD) cum se deruleaza o finantare SAPARD. alte firme de consultata doar spun ca intocmesc documentatii si atat, nici o informatie utila pentru potentialul beneficiar de finantare. pe de alta parte, site-ul oficial al deja fostei Agentii SAPARD www.sapard.ro are orice mai putin informatii usor de inteles.

- vreme de 2 ani http://www.proiecte-sapard.com a fost pe primul loc pe google dupa "proiecte sapard" fara nici un fel de artificii; dupa care a disparut brusc, locul lui fiind luat de www.proiecte.sapard.go.ro, site care corespunde descrierii generale de mai sus, urmat de multe articole de presa, la fel, fara o valoare informativa reala pentru vizitator.

si atunci am decis ca e un moment bun de a pune niste cuvinte cheie ascunse pentru a imbunatati ratingul site-ului.

pot sa va spun ca din pdv financiar site-ul nu aduce profit. din 100 de oameni care il viziteaza 60 realizeaza singuri ca nu intrunesc criteriile de selectie, 40 cred ca le intrunesc si ne scriu, din ei 30 nu au cei 50% cofinantare si nici nu au in spate o activitate in domeniul agricol pentru care o banca ar vrea sa riste sa ii acorde un credit. restul de 10 nu au intabulat pamantul (e pe strabunica etc) si dureaza ani de zile pana sa ajunga la zi cu proprietatea asupra terenului. dar macar se informeaza si au habar ce e aia finantare sapard.

in concluzie, desi pare un site "comercial", http://www.proiecte-sapard.com nu aduce bani, este un instrument de informare si cam atat. de cand exista acele cuvinte ascunse pozitia lui pe google (singurul motor de cautare care conteaza, dar suntem in top si pe celelalte) la cautarea dupa cuvintele cheie din lista este in top 10 (pe prima pagina de rezultate), si singurele momente cand el dispare din lista sunt cand ne cade serverul/internetul si google nu il poate indexa.

daca aveti propuneri constructive despre cum sa imbunatatesc rating-ul site-ului fara artificii, sunt deschis la orice idee si dispus sa o aplic.

salutari forumului seopedia,

Horatiu
    Cogito ergo sum

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

in primul rand renunta la spam

pentru imbunatatiri exista o sectiune dedicata.

Au mai fost ajutate site-uri "pacatoase"ca al tau :p
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Salut horatiu.

Ceea ce ai motivat tu nu are nici o logica.
    Ar fi fost frumos ca sa fi pus mana si sa fi invatat SEO sau sa fi intrebat pe forumurile mari despre metodele de promovare a unui site.
    Doar pentru ca ai concurenta nu inseamna ca trebuie sa te apuci de lucruri care sint etice.

Dar, pentru ca tot ai dat de noi, ar trebui sa iti arati interesul fata de ceea ce se vorbeste aici, astfel obtinand informatii care te pot aduce in rezultate.

E o prostie sa vrei locul 1 atunci cand ai concurenta si mai ales nu stii cum sa obtii acest loc.

Concurenta ta macar a incercat o promovare, lucru pe care voi nu ati stiut sa o faceti.
    Iti sugerez sa scoti Spam-ul si sa incerci sa faci lucrurile cum trebuie din respect pentru adversarii tai.

Pe forumul asta gasesti tot ce iti trebui. Pune intrebari ca sa aflii raspunsuri si mai ales citeste ce e scris aici.

horatium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th March 2006
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    45
    Posturi
    32
    Putere Rep
    37

Implicit

<div class='quotetop'>QUOTE(Krumel &#064; Mar 7 2006, 03&#58;24 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    Salut horatiu.

Ceea ce ai motivat tu nu are nici o logica.
    Ar fi fost frumos ca sa fi pus mana si sa fi invatat SEO sau sa fi intrebat pe forumurile mari despre metodele de promovare a unui site.
    Doar pentru ca ai concurenta nu inseamna ca trebuie sa te apuci de lucruri care sint etice.[/QUOTE]

Logica este ca nu am deturnat atentia vizitatorilor folosind cuvinte cheie care n-aveau nici o relevanta cu subiectul site-ului, ci dimpotriva, am incercat "asigurarea" unei pozitii fruntase pentru un site cu utilitate mare pentru cei care folosesc acele cuvinte cheie. intre timp am vazut pe seopedia exemplul cu "femei goale" si magazinul de mobila, in cazul meu nu era vorba de asa ceva.

Pana am vreme sa studiez cu atentie Seopedia pentru a gasi alte idei, am scos cuvintele ascunse. Subscriu utilitatii acestui forum si dezbaterii asupra practicilor de indexare a site-urilor in mod deschis. Eu zic ca este util si atentionarea in mod activ a celor care sunt responsabili de practici neconcurentiale, fie si numai prin referrer de pe forum.seopedia.ro in cazul in care cineva se uita la statistici, dar in general sunt postate adrese de genul webmaster@... La mine a mers.
    Cogito ergo sum

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Programator PHP - fac proiecte de la 0
    De mariusx în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd January 2013, 12:08
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st July 2007, 07:54
  3. Diferite proiecte
    De Marius Mailat în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th January 2007, 17:10
  4. Http://sapard.gsign.biz