Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: du-tri-cva-plicate content

blacksharkmedia este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th May 2008
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Thumbs up

Cat ai stat sa scrii pe forum iti optimizai site-ul !!!

Daca ai cashcaval iti iei si tu 10 domenii si beneficiezi de cotare buna pe google !

Crezi ca daca stai si postezi luni de zile pe forumul acesta o sa schimbi ceva? omul este proprietar pe domeniile respective(indiferent care sunt acelea) poate face ce vrea cu ele !!!

Romtelecomul daca a micsorat viteza la net pe motiv de best effort nu insemna ca este corect dpdv moral dar legal este acoperit.

So revenind la problema ta pe care am observat ca ai exprimat-o foarte deschis pe cateva topic-uri din acest forum, nu cred ca pentru un om normal ar trebui sa il intereseze cate domenii are altcineva si ce face cu ele si mai mult sa isi promoveze si sa isi ridice site-ul lui cat mai sus in google !!!

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de blacksharkmedia Vezi Post
    Cat ai stat sa scrii pe forum iti optimizai site-ul !!!

Daca ai cashcaval iti iei si tu 10 domenii si beneficiezi de cotare buna pe google !

Crezi ca daca stai si postezi luni de zile pe forumul acesta o sa schimbi ceva? omul este proprietar pe domeniile respective(indiferent care sunt acelea) poate face ce vrea cu ele !!!

Romtelecomul daca a micsorat viteza la net pe motiv de best effort nu insemna ca este corect dpdv moral dar legal este acoperit.

So revenind la problema ta pe care am observat ca ai exprimat-o foarte deschis pe cateva topic-uri din acest forum, nu cred ca pentru un om normal ar trebui sa il intereseze cate domenii are altcineva si ce face cu ele si mai mult sa isi promoveze si sa isi ridice site-ul lui cat mai sus in google !!!
    Tu cazi in cealalta extrema. Tre sa te interesezi si ce face concurenta...si mai ales cum face. Si sincer, cat sta si citeste pe forumu lasta mai invata(m).
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

B3aT este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2007
    Locaţie
    Berceni
    Posturi
    185
    Putere Rep
    35

Implicit

So revenind la problema ta pe care am observat ca ai exprimat-o foarte deschis pe cateva topic-uri din acest forum,
    black cu mine vorbeai ? Ce alte topicuri ?
    Ce are optimizarea site-ului meu cu spamul altora.

Daca n-ar fi concurenta ne-am plictisi, doar ca nu imi place spamul, si cum a zis si evolution si multi altii pe internet, duplicate content este catalogat drept spam. Fiind o rubrica de spam am postat si eu.

Si nu sunt un om normal, am o oarecare legatura cu acest domeniu si e normal sa il monitorizez. Din partea mea sa isi mai ia 20 de domenii si sa faca acelasi lucru.., si multi sa faca ca el. Algoritmii google vad treaba asta si ia masuri.
    public site HiPower = new distributie acumulatori camere digitale;

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SERP factor: Quality Content vs. Code To Content Ratio – vă invit la discuţii
    De Hobart în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th November 2009, 14:24
  2. Duplicate content again
    De Ringwraith în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd September 2007, 02:16
  3. Best content & DMOZ
    De too_night în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th June 2007, 14:37
  4. Duplicate content
    De aka_eu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 8th June 2007, 10:22
  5. Duplicate content
    De Mascka în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 17th May 2007, 00:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •