Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 22 din 22

Subiect: Concurs pentru realizarea unei sigle

Phase007 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th September 2010
    Vârstă
    49
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit 30 euro pt o sigla?

Tocmai citeam asta seara despre cei de genul asta... care platesc 30 euro pt o sigla si vor avea o sigla de...? 30 euro!

Mai oameni buni chiar nu intelegeti rolul branding-ului? Platiti mii de euro pe haine si zeci de mii pentru masini scumpe dar business-ului vostru care va produce banii ii este de ajuns o sigla de 30 de euro? Dupa cum zicea cineva... bine ca e plin netul de wanna be a designer... Ionica mai trimite si 3 modele pentru banii astia...
    Sper sa nu se supere nimeni pe mine dar este vorba de principiu aici...
    Sincer 30 de euro este incredibil de putin si pentru Congo nu pt Romania. Cei care intr-adevar fac banii din meseria de graphic designer nu s-ar da jos din pat pt mai putin de 250 de euro. Eu unul as dormi cu 2 ore in plus!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

[QUOTE=costy81gl;52251]Nu cred ca e cazul sa se simta nimeni jignit. Greseala mea e ca nu am dat anuntul pe RentACoder. Acolo ori participi ori taci si cauti alt 'buyer'. Nu pot sa platesc pentru o sigla inainte sa vad macar un preview. Unii chiar nu au talent sau au talent dar nu gasesc solutii potrivite. Si nu-mi convine sa cheltuiesc banii firmei pe sigle care mai degraba s-ar potrivi unor parfumuri de femeie.

Oricum am dorit sa cumparam in primul rand o idee pentru ca la noi in firma sunt mai multe persoane care lucreaza cu photoshop-ul. Daca un amarat de titlu cu cateva deformari ale literelor costa cateva sute de euro la voi, asta inseamna ca aveti multi clienti si putin timp liber si de aia va permiteti sa ridicati preturile atat de sus, dar nu asta e valoarea reala a produsului pe care l-am cerut.

In acest moment declar concursul terminat. Am desenat noi insiune vreo 30 de sigle, si daca totusi vom selecta una primita pe acest forum vom da premiul promis. Daca cineva crede ca este teapa, ii voi trimite adresele catorva sedii de-ale firmei pentru verifica el insusi ce sigla am folosit.

Salut Costy
    Nu vreau sa par nesimtit dar chiar sunt curios sa ne arati ce sigla folositi.
    Multumesc

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Nu te supara, dar tu ai verificat data postului initial ?

12th November 2007 15:18
    Chiar are rost sa-ti faci un cont acum cateva minute, si fix pe un thread din 2007 sa comentezi ?
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Solutie pentru urmarile unei restructurare de linkuri
    De hogash în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd November 2009, 22:01
  2. Caut freelancer(eventual firma) pentru realizarea unui miniportal
    De Robert în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th January 2009, 17:26
  3. Caut persoana pentru realizarea unui newsletter
    De coriolan în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th October 2008, 01:26
  4. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th July 2008, 21:49