Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Concurs pentru realizarea unei sigle

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de pustiu Vezi Post
    SeerKaan, nu mi se pare normal sa faci o sigla cu 100 Ron pentru ca esti in Romania. Nu uita, ca de multe ori, scoatem produse mai bune decat altii, si luam bani de 10 ori mai putini decat o fac ei. De ce? Pentru ca suntem romani si traim in Romania si ne multumim cu putini. Ma rog...unii dintre noi. Te rog sa te duci la firma de mai sus sa vezi tarifele, si apoi sa imi spui mie de ce ofera doar 100 Ron pentru o sigla care va face parte din identitatea firmei "Societatea Civila de Avocati Cosma si Asociatii". Bine...fiecare face ce vrea, unii isi incearca norocul si asa... concurs... 100 Ron... si se aleg cu sigla...bineinteles si in format vectorial, poate vor si carti de vizita, foi cu antet...si daca se poate identitate completa la un pret pentru "Romania". Pentru mine, concursul asta e o jignire. Daca era vorba de un alt timp de firma, nu ziceam nimic. Am eu insa ceva cu cei care stiu sa ia dar cand vine vorba de dat...
    Nu mi-o luati in nume de rau... e o parere personala.
    daca tinem seama ca din cei 100, 19 sunt tva, apoi mai sunt: telefoane, electricitate, timp pt negocieri pe mail sau telefon, amortizare echipamente, chirii, etc.. si din ce ramane mai scadem 16% impozit..
    intrebarea e.. pentru cele cateva ore de lucru efectiv.. ce suma ramane?

si daca e sa calculam cat inseamna asta pe ora.. si copnsiderand ca pentru a plati un angajat.. pe langa suma pe care o incaseaza el sunt si o gramada de alte taxe.. plus faptul ca angajatul ala e posibil sa nu fie incarcat full.. si trebuie platit si in restul de ore in care nu sunt comenzi..
    din nou intrebare.. care ar fi profitul firmei in cazul asta?

ps. scuze pt dezgroparea unui topic inchis de o luna si pt atitudine.. dar e ceva aiurea aici.. avem pretentia ca lucrurile sa mearga bine.. si noi ce facem pt asta? taxe? cine are nevoie de ele?

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    37

Implicit

La noi in Romania nu se tine cont de importanta unei sigle. O sigla nu inseamna numai un logo pe pagina web (cum e pentru multi) - o sigla e insasi imaginea unei firme. De fapt sigla inseamna brand. Si pentru realizarea unui brand puternic si care sa fie 1. usor de observat 2. usor de tinut minte nu mi se pare mult pretul de 30 EUR.
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    864
    Putere Rep
    36

Implicit

Cuvinte frumoase, direct din manualul de marketing. Dar realitatea e alta. Cred ca 99% din marile branduri, cele pe care le recunoastem cu totii, au inceput desenate pe un servetel, de catre antreprenor sau un membru al familiei sale. Odata cu cresterea firmei siglele sunt rafinate, date pe mana unor experti, transformate in subtilele mesaje vizuale pe care le stim.

Dar nu de la inceput. Nu incepi cu sfarsitul, cu brandul. La o firma mica e de mii de ori mai important sa aiba un vanzator capabil, produse/ servicii bune, clienti satisfacuti. Daca in timp afacerea o ia in sus se poate lucra si la brand.

La o firma mica sigla trebuie doar sa creeze identitate. Sa fie usor de recunoscut de clienti. Si atat.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

costy81gl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd November 2006
    Vârstă
    44
    Posturi
    80
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu cred ca e cazul sa se simta nimeni jignit. Greseala mea e ca nu am dat anuntul pe RentACoder. Acolo ori participi ori taci si cauti alt 'buyer'. Nu pot sa platesc pentru o sigla inainte sa vad macar un preview. Unii chiar nu au talent sau au talent dar nu gasesc solutii potrivite. Si nu-mi convine sa cheltuiesc banii firmei pe sigle care mai degraba s-ar potrivi unor parfumuri de femeie.

Oricum am dorit sa cumparam in primul rand o idee pentru ca la noi in firma sunt mai multe persoane care lucreaza cu photoshop-ul. Daca un amarat de titlu cu cateva deformari ale literelor costa cateva sute de euro la voi, asta inseamna ca aveti multi clienti si putin timp liber si de aia va permiteti sa ridicati preturile atat de sus, dar nu asta e valoarea reala a produsului pe care l-am cerut.

In acest moment declar concursul terminat. Am desenat noi insiune vreo 30 de sigle, si daca totusi vom selecta una primita pe acest forum vom da premiul promis. Daca cineva crede ca este teapa, ii voi trimite adresele catorva sedii de-ale firmei pentru verifica el insusi ce sigla am folosit.
    nimic

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de costy81gl Vezi Post
    Nu cred ca e cazul sa se simta nimeni jignit. Greseala mea e ca nu am dat anuntul pe RentACoder. Acolo ori participi ori taci si cauti alt 'buyer'. Nu pot sa platesc pentru o sigla inainte sa vad macar un preview. Unii chiar nu au talent sau au talent dar nu gasesc solutii potrivite. Si nu-mi convine sa cheltuiesc banii firmei pe sigle care mai degraba s-ar potrivi unor parfumuri de femeie.

Oricum am dorit sa cumparam in primul rand o idee pentru ca la noi in firma sunt mai multe persoane care lucreaza cu photoshop-ul. Daca un amarat de titlu cu cateva deformari ale literelor costa cateva sute de euro la voi, asta inseamna ca aveti multi clienti si putin timp liber si de aia va permiteti sa ridicati preturile atat de sus, dar nu asta e valoarea reala a produsului pe care l-am cerut.

In acest moment declar concursul terminat. Am desenat noi insiune vreo 30 de sigle, si daca totusi vom selecta una primita pe acest forum vom da premiul promis. Daca cineva crede ca este teapa, ii voi trimite adresele catorva sedii de-ale firmei pentru verifica el insusi ce sigla am folosit.

nu am spus ca ma simt jignit;
    pana la urma, in majoritatea cazurilor, cat dai atata face (iar daca nu e asa.. e alegerea personala a celui care ofera mai mult - fie ca e vb de cel care cumpara si da mai mult decat face.. fie ca e vb de cel care vinde ai accepta un pret mai mic);

din ce am vazut pe net despre voi.. pareti o firma care stie ce inseamna costuri de productie (indiferent daca se produce un obiect sau un serviciu), asa ca intrebarea mea cred ca era legitima.. inlaturand taxele si considerand costuri minime.. cat ar ramne efectiv din cei 100ron firmei / persoanei (care cel putin teoretic are si taxe si costuri de suportat) care produce rezultatul?

daca imi demonstrati ca macar la nivel teoretic se poate face profit din taskul asta (aici vb de un produs macar decent, nu se un word cu un efect de text) eu sunt dispus sa il desenez gratuit

ps. photoshopul nu deseneaza logouri (din nou.. la nivel teoretic)

ps2. nu incerc sa atac pe nimeni (deci rog a nu se considera ofensa personala), ci numai sa imi exprim o nelamurire, poate in speranta de a ma ajuta cineva sa gasesc raspunsul

ps3. pentru a demonstra ps2 pot sa contribui, tot gratuit, cu idei pe cele 30 de logouri gata desenate, daca acest lucru este dorit

bafta,

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    37

Implicit

Cuvinte frumoase, direct din manualul de marketing.
    nu din manual (sunt doar un amator, ideea e "originala", adica n-am citit-o nicaieri, dar sustin (ca parere personala, bineinteles) ca e adevarata!
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

D@n
    D@n este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Posturi
    58
    Putere Rep
    33

Implicit Tarziu dar totusi :P

Pentru ca aveam chef de joaca uite ce am facut
    Imagini atașate Imagini atașate

memelea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    9th July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    257
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de costy81gl Vezi Post
    In acest moment declar concursul terminat....
    deci te-ai jucat degeaba

D@n
    D@n este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Posturi
    58
    Putere Rep
    33

Wink am citit...

Am vazut ca e incheiat dar aveam chef sa ma joc

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

ps. photoshopul nu deseneaza logouri (din nou.. la nivel teoretic)
    Dar corel-ul poate, ca e vectorial

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Solutie pentru urmarile unei restructurare de linkuri
    De hogash în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd November 2009, 22:01
  2. Caut freelancer(eventual firma) pentru realizarea unui miniportal
    De Robert în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th January 2009, 17:26
  3. Caut persoana pentru realizarea unui newsletter
    De coriolan în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th October 2008, 01:26
  4. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th July 2008, 21:49