Citat Postat în original de pustiu Vezi Post
SeerKaan, nu mi se pare normal sa faci o sigla cu 100 Ron pentru ca esti in Romania. Nu uita, ca de multe ori, scoatem produse mai bune decat altii, si luam bani de 10 ori mai putini decat o fac ei. De ce? Pentru ca suntem romani si traim in Romania si ne multumim cu putini. Ma rog...unii dintre noi. Te rog sa te duci la firma de mai sus sa vezi tarifele, si apoi sa imi spui mie de ce ofera doar 100 Ron pentru o sigla care va face parte din identitatea firmei "Societatea Civila de Avocati Cosma si Asociatii". Bine...fiecare face ce vrea, unii isi incearca norocul si asa... concurs... 100 Ron... si se aleg cu sigla...bineinteles si in format vectorial, poate vor si carti de vizita, foi cu antet...si daca se poate identitate completa la un pret pentru "Romania". Pentru mine, concursul asta e o jignire. Daca era vorba de un alt timp de firma, nu ziceam nimic. Am eu insa ceva cu cei care stiu sa ia dar cand vine vorba de dat...
Nu mi-o luati in nume de rau... e o parere personala.
daca tinem seama ca din cei 100, 19 sunt tva, apoi mai sunt: telefoane, electricitate, timp pt negocieri pe mail sau telefon, amortizare echipamente, chirii, etc.. si din ce ramane mai scadem 16% impozit..
intrebarea e.. pentru cele cateva ore de lucru efectiv.. ce suma ramane?

si daca e sa calculam cat inseamna asta pe ora.. si copnsiderand ca pentru a plati un angajat.. pe langa suma pe care o incaseaza el sunt si o gramada de alte taxe.. plus faptul ca angajatul ala e posibil sa nu fie incarcat full.. si trebuie platit si in restul de ore in care nu sunt comenzi..
din nou intrebare.. care ar fi profitul firmei in cazul asta?

ps. scuze pt dezgroparea unui topic inchis de o luna si pt atitudine.. dar e ceva aiurea aici.. avem pretentia ca lucrurile sa mearga bine.. si noi ce facem pt asta? taxe? cine are nevoie de ele?