Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Cumpar tema Wordpress

Marcous este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit Cumpar tema Wordpress

Cumpar tema pt platforma wordpress, in limba romana, care sa fie exact ca aici: Anunturi prestari servicii | Garantez.ro
    Pentru ajutor, se poate modifica tema asta: Previews | InkThemes , dupa ea fiind si modelul pe care vi l-am prezentat mai sus. Practic, nu sunt mari modificari de facut.

Astept oferte pe privat. Bugetul nu este unul mare, asa ca pentru cei care ofera servicii scumpe, nu ma pot incadra. Multumesc!

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Nu ar fi mai simplu sa cumperi exact tema aceea si sa o traduci, din cate vad este aceasi, sau este asemanatoare Oricum in limba romana nu o s-o gasesti mai mult ca sigur
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

Marcous este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit

Tema pe care o vreau, are niste functii in plus fata de tema standard..

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    175
    Putere Rep
    25

Implicit

Pentru că încerci, de ceva vreme, să găsești o soluție la problema ta, poate n-o să ignori și sfatul meu. Un simplu exemplu spre un site, spunând „vreau un site ca ăsta” nu este de ajuns. Nu avem cum să visăm ce funcționalități are site-ul tău, nu știm nimic despre el, decât ce se vede în front-end. Proiectele de acest tip sunt de complexitate medie spre avansat, mai ales că site-urile de anunțuri trebuie să susțină o cantitate mare de informație (nodes, posts sau cum s-or numi). Funcția de autocomplete este una din cele mai mari consumatoare de resurse ale serverului, dacă nu este realizată așa cum trebuie.
    Sfatul meu este să iei ca exemplu cererile de proiect de pe freelance sau odesk, să realizezi o schiță de fond și să trimiți cererea ta companiilor de web design/development. Cine te-a lăsat cu proiectul așa, presupun că n-a făcut-o de fericire. Stabilește funcționalități, design, buget, altfel specificitățile sunt mai mult decât subțiri, iar cererea una vagă. Nimeni nu știe în ce s-ar băga. Și nimănui nu-i place să piardă câteva zile până când realizează ce are, de fapt, de făcut.
    Eu, dacă aș face așa ceva pe un CMS Open Source, aș alege Drupal și mi-ar lua, probabil, câteva săptămâni. Nimic nu vine out of the box. De nicăieri, dar mai ales NU din exemple la mica potriveală.
    Răspunsul meu nu este o critică, ci un sfat. Și sper să-ți duci proiectul la bun sfârșit.
    Despre consultanță și conținut site-uri turistice aici | Proiect personal Globi.ro.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Etape instalare Wordpress si tema Wordpress
    De Duca Adrian în forumul WordPress
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th January 2014, 23:19
  2. Tema WordPress
    De Claudiu4 în forumul WordPress
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th August 2013, 22:45
  3. Doresc(cumpar) tema site jocuri (preferabil wordpress)
    De MirceaG în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st June 2013, 14:46
  4. Tema wordpress
    De Cartis Dragos în forumul WordPress
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th October 2012, 22:45
  5. Tema Wordpress
    De stanccone în forumul WordPress
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 12th May 2012, 23:45

Permisiuni postare