la fel aici. Mersi!
la fel aici. Mersi!
Din pacate nu, am avut ceva probleme cu timpul si unii clienti nu sunt multumiti, decat sa imi aud vorbe voi inchide acest serviciu, voi termina doar la cei ce au comenzi la mine.
Toate cele bune.
Matei, da-mi voie sa iti fac un review scurt.
In data de 22 ianuarie, stabilim sa lucram impreuna.
In data de 22 ianuarie, ceri explicit sa-ti fac plata in avans, ca sa nu cumva sa te risti cu mine!
In data de 22 ianuarie, primesti banii si link-urile pentru comentarii.
In data de 7 februarie (dupa 16 zile) imi dai PM "cum ca" ai avut probleme personale si ca te apuci de treaba de azi/maine.
In data de 7 februarie (dupa 16 zile) imi ceri sa-ti trimit link-urile.
-----------------
Ti-am explicat si pe PM, este doar bataie de joc. Am acceptat oferta ta, am facut plata in avans, te-am lasat sa-ti faci treaba. Dupa 16 zile imi ceri link-urile?
In data de 7 februarie, am cerut banii inapoi. Am primit un raspuns ca nu sunt, urmeaza sa-i primesc candva saptamana viitoare.
Ii astept.
Ai specificat ca nu stai " in banii mei", da-mi voie sa-ti specific ca eu stau in "banii mei" care stau de 16 zile la tine!
----------------
Am comandat serviciile tale si am promis un review. Il ai.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Bravo, felicitari, mersi de review ti-am zis ca am avut PROBLEME PERSONALE daca nu intelegi e strict problema ta.
Aceeasi problema o am si eu. Avand in vedere si desfasurarea faptelor:
-iti returnez banii cand pot de repede (Paypal)
-da-mi un cont de banca ca nu mai folosesc Paypal
-nu mai raspunde la emailuri
cred ca putem spune ca baiatul nu e neserios, e un tzepar. Nu stiu cum se procedeaza, dar ar fi frumos daaca i-ar fi suspendat contul ca sa nu mai aiba si altii probleme.
Vedeti ce bine e sa asteptati dupa un review? Eu niciodata nu mai cumpar hosting fara sa citesc un review, ca sa nu fiu nevoit sa aplez la autoritati: Cum mi-am recuperat banii de la o firma de hosting neserioasa Acum citesc reviewuri despre oriceVa sfatuiesc sa faceti la fel!
Rog stergerea postului meu.
Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)