la fel aici. Mersi!
Versiune printabilă
la fel aici. Mersi!
mai e valabila?
Din pacate nu, am avut ceva probleme cu timpul si unii clienti nu sunt multumiti, decat sa imi aud vorbe voi inchide acest serviciu :) , voi termina doar la cei ce au comenzi la mine.
Toate cele bune.
Matei, da-mi voie sa iti fac un review scurt.
In data de 22 ianuarie, stabilim sa lucram impreuna.
In data de 22 ianuarie, ceri explicit sa-ti fac plata in avans, ca sa nu cumva sa te risti cu mine!
In data de 22 ianuarie, primesti banii si link-urile pentru comentarii.
In data de 7 februarie (dupa 16 zile) imi dai PM "cum ca" ai avut probleme personale si ca te apuci de treaba de azi/maine.
In data de 7 februarie (dupa 16 zile) imi ceri sa-ti trimit link-urile.
-----------------
Ti-am explicat si pe PM, este doar bataie de joc. Am acceptat oferta ta, am facut plata in avans, te-am lasat sa-ti faci treaba. Dupa 16 zile imi ceri link-urile?
In data de 7 februarie, am cerut banii inapoi. Am primit un raspuns ca nu sunt, urmeaza sa-i primesc candva saptamana viitoare.
Ii astept.
Ai specificat ca nu stai " in banii mei", da-mi voie sa-ti specific ca eu stau in "banii mei" care stau de 16 zile la tine!
----------------
Am comandat serviciile tale si am promis un review. Il ai.
Bravo, felicitari, mersi de review ti-am zis ca am avut PROBLEME PERSONALE daca nu intelegi e strict problema ta.
Aceeasi problema o am si eu. Avand in vedere si desfasurarea faptelor:
-iti returnez banii cand pot de repede (Paypal)
-da-mi un cont de banca ca nu mai folosesc Paypal
-nu mai raspunde la emailuri
cred ca putem spune ca baiatul nu e neserios, e un tzepar. Nu stiu cum se procedeaza, dar ar fi frumos daaca i-ar fi suspendat contul ca sa nu mai aiba si altii probleme.
Vedeti ce bine e sa asteptati dupa un review? Eu niciodata nu mai cumpar hosting fara sa citesc un review, ca sa nu fiu nevoit sa aplez la autoritati: http://forum.seopedia.ro/hosting/314...eserioasa.html Acum citesc reviewuri despre orice :) Va sfatuiesc sa faceti la fel!
Rog stergerea postului meu.