Ofer comentarii pertinente și pe tema discutată fără SPAM la următoarele prețuri PayPal:
5 Euro - 100
10 Euro - 220
20 Euro - 500
Timpul de realizare poate varia, recomand 10/zi dar pot face și un volum mare /zi .
Versiune printabilă
Ofer comentarii pertinente și pe tema discutată fără SPAM la următoarele prețuri PayPal:
5 Euro - 100
10 Euro - 220
20 Euro - 500
Timpul de realizare poate varia, recomand 10/zi dar pot face și un volum mare /zi .
Salut Matei,
M-ar interesa serviciul oferit de tine, dar te rog raspunde-mi la urmatoarele intrebari:
Bloguri in romana sau engleza?
Dofollow/nofollow? Care este ratia intre dofollow si nofollow?
Oferi raport la final?
Pretul este pe comentarii postate sau si aprobate?
Care-i procentul de comentarii auto-approve? Adica daca pretul este pt comentarii postate si toate sunt cu moderare, exista sansa sa nu imi aprobe niciunul.
Merci
Salutare tymbark,
Blogurile sunt românești majoritatea cunoscute altele cu vechime dar probabil puțin mai ne cunoscute dacă nu stai pe blog-uri.
Referitor la Dofollw/Nofollow nu pot spune o rație deoarece nu știu câte au aprobat dofollow pe blog.
Raport se oferă desigur iar prețul este per comentarii postate, rata de aprobare este de 99% până acum deoarece comentariile sunt pe subiect și făcute în nume propriu fără link de reclamă în post.
Auto Aprove am la majoritatea blog-urilor pe care comentez deoarece comentez pertinent.
Toate cele bune.
Pe cate bloguri poti sa postezi? la 500 comentari postezi pe 500 bloguri diferite, sau?
Ma intereseaza si pe mine, as dori lista cu bloguri daca se poate :)
Salut,
Ma intereseaza si pe mine o lista de bloguri
Mersi!
Vreau si eu pm cu lista. Multumesc!
Salutare, lista nu o fac publica pentru ca multi copii se trezesc sa plece cu ea si sa o foloseasca , blogurile sunt aceleasi sau diferite adica este un mix ( nu mai mult de 2-3 comentarii per blog ) , blogurile sunt romanesti si destul de cunoscute/vizitate .
Daca vreti unicitate adica 1 comentariu un blog pretul creste, de ex pretul la 500 comentarii va fi 35 Euro.
Merci pt lamuriri.
Inca o intrebare. Daca aleg pachetul de 100 de comentarii, cam cate bloguri unice vor fi? Daca sunt doar 10 bloguri unice si pui si 10 comentarii pe blog, nu ma ajuta prea mult. Dar daca e cum zici tu, 2-3 comentarii pe blog, inseamna ca-s vreo 30-50 de bloguri unice, ceea ce-i ok.
Inca o chestie. Sunt spamate blogurile astea? Daca sa zicem ca primesti acu de pe seopedia 50 de job-uri pt primul pachet. Pt toti pui link-uri pe aceleasi pagini? Pt ca in felul asta, sunt sanse sa se creeze pattern-uri care sa duca la o eventuala penalizare a tuturor site-urilor pe care le promovezi. Cand vede google 50 de site-uri link-uite de pe aceleasi 100 de pagini, bate la ochi :)
Nu, pachetele livrate contin circa 30-50 bloguri cum spui tu, iar daca o sa am un spike de comenzi voi schimba blogurile, in caz totusi ca nu voi face fata comenzile vor fi suspendate o perioada.