Mie mi-a sters linkul de pe site dupa ce l-am platit pe 1 an din data de 14.01.2015. Vad ca are timp sa scrie pe blog si sa stearga linkurile platite cu toate problemele personale.
Chiar nu i se poate inchide contul?
Versiune printabilă
Mie mi-a sters linkul de pe site dupa ce l-am platit pe 1 an din data de 14.01.2015. Vad ca are timp sa scrie pe blog si sa stearga linkurile platite cu toate problemele personale.
Chiar nu i se poate inchide contul?
In cazul in care i s-ar bloca contul, ai impresia ca s-ar rezolva problemele mai repede decat daca ar avea sansa sa raspunda/posteze?
Ontopic: Acest individ face parte din randul teparilor mici cu pachetele respective, dar celor cum este colegul bass un sfat va este util, nu va agrenati in parteneriate de lunga durata cu plata in avans cu colegi noi si mai ales cu negative incasate.
Am ajuns la impresia ca unele persoane, vin aici fac un cont, trag o teapa de 20-30 euro...se bucura ca are banii se iesit in oras si apoi dispar. Eu am patit-o de 3 ori in 3 luni cu useri noi.
Toata lumea imi reprosaza ca nu dau nume, acuma am sa o fac(O sa dau numele titularului de cont sau PP unde am platit si au disparut).
-Olaru Ovidiu am cumparat 4 advertoriale la pretul de 50 Euro. Conditia a fost sa publice 2 si apoi fac plata. A publicat 2 , am platit, dupa care a disparut, in 3 zile primele 2 articole au fost sterse.
-Pauna Elena cumparat link, platit 10 euro, nici in ziua de azi nu am vazt link-ul sau un reply de la ea.
-Matei Iurea platit 10 articole livrate 6, apoia disparut, nici nu stiu daca cele 6 mai sunt active pe siteurile respective.
Domnul Matei Irinel mi-a promis ca in decursul acestei luni imi va trimite banii inapoi. Astept
Daca aveti nevoie de comentarii, va pot oferi eu. Pretul este de 1.5 euro/10 comentarii, la o comanda de minim 150 tariful se discuta. Plata inainte sau dupa. Adaug comentarii pe bloguri romanesti, diferite nise, in mare parte predomina cele personale/generale. Plata prin paypal sau transfer bancar. Ofer si proba daca este cazul.
Acest individ face parte din randul teparilor mici cu pachetele respective, dar celor cum este colegul bass un sfat va este util, nu va agrenati in parteneriate de lunga durata cu plata in avans cu colegi noi si mai ales cu negative incasate.
Cu ce se deosebeste oferta ta in a nu fi teapa ? Cumva iei banii dupa finalizare ?
Desigur ca accept plata si dupa, nu este o problema.
Bass@, crezi ca mai comanda cineva ?
@felix el se referea la faptul ca ar putea deschide un nou topic in care sa ofere acest serviciu din nou si sa faca la fel.
@Bass stai linistit ca sigur se gaseste unul dintre noi sa posteze acolo un link spre acest topic :)
Si eu condisder ca ar trebui banat, desi nu e o solutie, atat timp cat aprobarile conturilor nu se fac in urma unor recomandari, de exemplu a membrilor deja existenti.
Numarul teparilor a crescut foarte mult si sper ca in final comunitatea sa nu aiba de suferit, acesta a fost si principalul motiv pentru care am cerut o parere, daca cineva a cumparat, si am facut foarte bine.
Imi cer scuze pentru dublu post.