Salut,
Da-mi mai multe detalii PM, te rog.
Salut,
Da-mi mai multe detalii PM, te rog.
Datorita amabilitati sale, ma pot bucure de un frumos logo, unul care este pe gustul meu.
Uitati cum arata.
Multumesc frumos pentru logo ,cand voi mai vrea un logo voi sti la cienva sa apelez.
Pentru urmatoarea comanda venita, un pret pe masura.
logo (2 variante) - 2 EURO Paypal
Eu?
Detaliile le discutam pe privat.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ok. trimite-mi mesajul si ne apucam de treaba.
nu mai e valabila oferta?..n-am fost pe faza..
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Din pacate eu nu il pot recomanda. Am comandat 3 bannere si am primit niste bannere facute de mantuiala cu toate ca am pus accent pe anumite chestii. Asta nu era tocmai o problema, ce m-a deranjat insa a fost doua din ele contineau niste imagini luate de pe google, iar in momentul cand i-am cerut sursa imaginilor sa le cumpar mi-a a spus ca sunt facute de o prietena ce e fotograf amator.
Nu scriu asta sa ii stric afacerea omului, dar incercati sa va verificati logo-urile, bannerele si layouturile comandate. Nu ati vrea sa va treziti cu vreo imagine de la gettyimages sau mai stiu eu de unde prin ele.
Dupa 3 luni de pauza am revenit.
Ultimul feedback nu a fost foarte bun, dar imi asum vina. M-am grabit si uite ca asta a atras dupa sine comentarii negative.
Pentru a redemonstra atat vechilor colaboratori, cat si celor mai noi ca o comanda esuata (categoric din vina mea) nu este prilej de a fi catalogat drept neserios, ofer designul pentru 10 logo-uri gratuit. Formatul este clasicul .eps. Cei interesati va rog sa va lasati in ordine comanda si detaliile trimiteti-le prin PM. (ex: 1. user, ai detalii PM).
Toate cele bune.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)