Salut,
Da-mi mai multe detalii PM, te rog.
Versiune printabilă
Salut,
Da-mi mai multe detalii PM, te rog.
Datorita amabilitati sale, ma pot bucure de un frumos logo, unul care este pe gustul meu.
Uitati cum arata.
http://artidir.com/logo.png
Multumesc frumos pentru logo ,cand voi mai vrea un logo voi sti la cienva sa apelez.
Pentru urmatoarea comanda venita, un pret pe masura.
logo (2 variante) - 2 EURO Paypal
Eu?
Detaliile le discutam pe privat.
Ok. trimite-mi mesajul si ne apucam de treaba.
nu mai e valabila oferta? :D ..n-am fost pe faza..
Salut, ma intereseaza un logo si un layout. Ai PM :)
Din pacate eu nu il pot recomanda. Am comandat 3 bannere si am primit niste bannere facute de mantuiala cu toate ca am pus accent pe anumite chestii. Asta nu era tocmai o problema, ce m-a deranjat insa a fost doua din ele contineau niste imagini luate de pe google, iar in momentul cand i-am cerut sursa imaginilor sa le cumpar mi-a a spus ca sunt facute de o prietena ce e fotograf amator.
Nu scriu asta sa ii stric afacerea omului, dar incercati sa va verificati logo-urile, bannerele si layouturile comandate. Nu ati vrea sa va treziti cu vreo imagine de la gettyimages sau mai stiu eu de unde prin ele.
Dupa 3 luni de pauza am revenit.
Ultimul feedback nu a fost foarte bun, dar imi asum vina. M-am grabit si uite ca asta a atras dupa sine comentarii negative.
Pentru a redemonstra atat vechilor colaboratori, cat si celor mai noi ca o comanda esuata (categoric din vina mea) nu este prilej de a fi catalogat drept neserios, ofer designul pentru 10 logo-uri gratuit. Formatul este clasicul .eps. Cei interesati va rog sa va lasati in ordine comanda si detaliile trimiteti-le prin PM. (ex: 1. user, ai detalii PM).
Toate cele bune.
1. Phoenixman, detalii pe pm. :)