In urma evenimentelor recente cu privire la acest gen de servicii pe forum, m-am decis sa incerc si eu prestarea unuia similar.
Detalii serviciu :
- Sursa fanilor. Se va folosi doar reteaua de socializare Facebook, pagina ta nu este publicata pe situri de o calitate indoielnica sau continut ilegal.
- Profilul fanilor. Fanii sunt reali, sunt constienti de "like-ul" prestat si nu trebuie sa foloseasca o anumita aplicatie, sa fie campioni la sah, sa gaseasca pixeulul albastru sau sa ghiceasca in cafea, este suficient sa detina un cont facebook si sa se afle in criteriul ales de tine pentru targetare.
- Ritmul este natural de 30-100/fani zi, pot incerca si un numar mai mare. Nu pot face minuni, aceasta nu este un serviciu care iti aduce 10k de fani in 24 de ore. Pare putin dar la un calcul simplu pentru o luna, vorbim de 3000 potentiali fani.
- Targetare (selectarea fanilor): Tara - Oras - Varsta - Sex. Optional daca este posibil voi incerca si Interese (activitati), acest aspect va fi clarificat in pasul 2 in momentul comunicarii.
- Administrare : Nu am nevoie de acces sau credentiale de administrator pentru a livra fanii.
- Raportare. Serviciul include, pe langa fanii promisi, un raport periodic (saptamanal) cu numarul de likes, astfel excludem mixul intre natural si cei adusi de mine.
Comunicare in vederea colaborarii:
- Am nevoie de urmatoarele detalii intr-un mail :
- Numele paginii de facebook care va primi fanii
- Target (selectarea fanilor): Tara/Orasul/Sexul/Varsta (daca este cazul). Targetarea Interese (activitati) - in cazul acestei optiuni va pot da un raspuns abia dupa ce am date concrete pentru research.
- Numarul de fani doriti si in ce ritm/perioada- Fac un research si iti raspund in cel mai scurt timp daca se poate face si in ce conditii.
- Daca conditiile sunt agreate de ambele parti, urmeaza sa parafam intelegerea (perioada/ritm/plati/rapoarte/etc).
Tariful este unic = 20 bani/fan, in traducere libera:
50 fani = 10 RON
100 fani = 20 RON
500 fani = 100 RON
1000 fani = 200 RON
Metode de plata acceptate :
- transfer bancar (extra info - detin un cont la ING)
- personal - in Bucuresti pentru valori substantiale
- paypal - doar pentru clientii fideli (asta in viitor, daca va fi cazul)
Important
Metoda de contact: Pentru o mai buna gestionare a mesajelor imi puteti scrie direct pe adresa de email: facebook@nitrogen.ro
Comanda minima : 50 de fani
Apreciez confidentialitatea = nu o sa postez numele clientilor ca si feedback.
Sa auzim de bine!

Răspunde cu citat