Am mai adaugat ceva la oferta.
@Vali D
Mersi, voi intra si eu in concurs cu cateva variante, desi parca miroase a teapa..
De exemplu la premiu:Ce poate dura atat sa trimita prin transfer :-?Premiile se vor acorda în termen de 30 de zile lucrătoare de la data anuntării câștigătorului.
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Am colaborat cu Dragos....sunt multumit pentru ce a iesit, recomand cu incredere serviciile lui.
Am colaborat cu Dragoș. Logo-ul a ieșit foarte bine și a fost atent la toate cerințele mele, realizând modificările necesare. Apreciez acest lucru și îl recomand și altor persoane deoarece se vede că are un stil de lucru bine pus la punct și tratează toate cererile cu profesionalism.
Am colaborat , sunt foarte multumit de rezultat, imi plac oameni care asculta cerintele clientului si fac oricate modificari e nevoie fara sa se supere. Recomand
Multumesc @N.Paul si @midanius.
Pentru ca azi e Sfantul Andrei si e ziua mea, ofer primelor doua persoane 1+1 gratis, pe langa oferta de sarbatori, deci cumperi un logo si mai primesti 3.
LE: Oferta 1+1 e valabila doar azi, de maine revine cea de sarbatori.
Ultima modificare făcută de Cartis Dragos; 30th November 2012 la 15:34.
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Am comandat 2 bucati si sunt multumit de rezultat.
Am colaborat pentru un logo cu Dragos. Serviciu bun la un pret si mai bun. Recomand.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)