Foarte tare softul, il faci in php in 10 min, ati luato razna, aticolele sunt pentru useri nu pentru motoare de cautare, cred ca habar nu ai ceea ce oferi, adica o varza murata.
Foarte tare softul, il faci in php in 10 min, ati luato razna, aticolele sunt pentru useri nu pentru motoare de cautare, cred ca habar nu ai ceea ce oferi, adica o varza murata.
Ori sunt eu prost ori tu faci misto de noi...
Articolul original:
The Art of Art Promotion
Articolul pe site-ul meu:
Artists | Tech Bulletin
Rezultatele Copyscape:
Copyscape search results for: http://tech-bulletin.com/artists
Dupa cum vezi, niciun rezultat, deci articolul este 100% unic.
Meh... cred ca se refera la character spining. Oricum, forum gresit !
L.E.: Am postat in acelasi timp. Aveam dreptate. E bine ca e indexata pagina respectiva.
![]()
Ultima modificare făcută de Bukum; 16th September 2012 la 14:04.
Ahahahahahahah 10x times. Poate cel mai amuzant topic de pe seopedia so far. Pentru cel care a creat topicul, un soft de genul il fac in 3 minute in PHP, http://www.asciitable.com/. Dar tu crezi ca cei de la Google sunt atat de cretinei incat sa nu citeasca text-ul original?
Ti-ai gresit forumul amice.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Ce insistent e![]()
To crezi ca google nu stie de HTML encoder ?Poate copyscape nu stie, dar google iti garantez ca stie de asa ceva.
Cum functioneaza softul lui?
Pur si simplu ia caractere/cuvinte "stopwords" si le encodeaza in HTML.
Ex:
"Artіѕtѕ аre thе most amazіng pеoрle. Thе wаy they ѕee thе wоrld arоund thеm and thеіr abіlіty to cоnvеy that tо thе rest of us, thrоugh theіr variоuѕ mеdіums, іѕ whаt hеlрѕ thоse of us thаt dоn't nаturally have this аbilitу, tо орen оur minds tо nеw рoѕsіbіlіtіеѕ."
Daca ne uitam pe pagina sursa vedem ca este HTML encodat (nu pot sa ii dau copy/paste ptr ca si VBulleting stie de asa ceva si imi da output-ul original ).
Daca ne uitam putin pe Internet gasim urmatorul link: HTML Decoder . Dam copy-aste la codul generat de soft..si voila..textul original.
Crezi ca google e asa prost sa nu stie de asa ceva?!![]()
Ultima modificare făcută de inSecure; 16th September 2012 la 14:26.
Hmm..ar merge o lada de bere
@techbull, uita-te in codul sursa la exemplele postate de tine mai devreme in forum. Original vs. spinuit. Nu e nici o diferenta intre ele.![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nichita, nu e spinuit. El doar encodeaza caracterele si "spera" ca google nu stie sa le decodeze (cu toate ca orice browser stie asa ceva).
Hmm..ar merge o lada de bere
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)