Salut!
15 euro am cerut inițial, 15 cer și acum.
Salut!
15 euro am cerut inițial, 15 cer și acum.
Salut,
L-am folosit doar o singură dată pentru un client. Dă-mi PM cu ce ai nevoie.
Am colaborat cu Florin si recomand cu incredere - ce am cerut aia am primit, rapid, rezultatul a fost perfect, exact ce cautam.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Tocmai ce am terminat de customizat o tema de wordpress la care s-au adaugat diverse module de administrare si cateva shortcaturi sa-mi faca viata mai usoara. Sunt foarte multumit de ce a iesit si a facut fata bine deselor specificatii ce le-am adaugat sau le-am modificat pe parcurs. Dar totusi nu si-a pierdut rabdarea si dus proiectul la capat. Cu alte cuvinte l-am cam frecat si totusi nu a renuntat facand o treaba buna. Din partea mea toata aprecierea.
Deoarece as dori sa fac un test pentru subiectul de aici, vreau sa iti dau o tema
Am un plugin pentru joomla ce insereaza automat inb pagina elementele Facebook OpenGraph, acesta.
<meta name="og:image" content="http://www.mamicamea.ro/images/stories/fertilitate/teste-sarcina.jpg" />
<meta name="og:title" content="15 Semne si simptome sarcina" />
<meta name="og:type" content="article" />
<meta name="og:url" content="http://www.mamicamea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html" />
<meta name="og:site_name" content="MamicaMea.ro pentru mamici, burtici si pitici" />
<meta name="fb:admins" content="100002901409468" />
<meta name="description" content="Semne si simptome sarcina" />
As dori sa il modifici daca se poate sa insereze si "rich snippets" de la schema.org
fata de ce este standard as dori daca se poate si breadcrumbs
M-am gandit ca acest script este mai simplu pentru tine ca baza, deoarece ai in el tot ce ai nevoie pentru extragere informatii din baza de date.
Este putin de munca, dar eu nu prea stiu programare, sa imi spui un pret
Ultima modificare făcută de lovelife; 20th August 2012 la 01:31.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Codezi PSD > HTML? Bineinteles, la calitate maxima, HTML5+CSS3, CSS sprites, compatibil IE7+, Chrome, FF, Safari, responsive. Daca da, astept un PM cu niste preturi orientative + pe pagina.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
V-am răspuns la amândoi.
Am colaborat cu Florin si totul a decurs foarte bine.
Recomand!
Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.
Mi-a customizat o tema de wordpress cu succes, sunt f multumit de colaborare, recomand cu incredere
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)