4 x I si aici.
Plata cum paypal sau transfer in cont. De preferat varianta a doua.
Deasemenea, doar doua persoane mai pot beneficia de bonusul promis in postul initial.
Am inceput si treaba. Nu va speriati daca primiti mail-ul nostru peste 2-3 zile. Lista e aici, nu pleaca nicaieri.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Beneficiarii bonusului si numarul de locuri ramase. Cei care sunt cu waiting inca nu au fost contactati, deci inca nu ne-am apucat de articolele lor. Cel mai probabil vom reusi sa scriem cate un pachet in fiecare zi. Veti fi contactati toti, cu o zi-doua inainte de a ne apuca de pachetul vostru, ca sa avem timp de documentare.
1.@Toto – 1 articol gratis
2.@raxiro – un articol gratis
3.@Costin – waiting
4.@Impulsive – waiting
5.@MarianG – waiting
6.@hl2u – waiting
7.@EHR – waiting
8.@inscaun – waiting
9....
10...
Doar doua persoane mai pot beneficia de extra bonus. Urmatorii vor primi doar pachetele standard de 5 articole cu reducerea de 20% bineinteles.
Trece-ma si pe mine pe lista cu 1 x PACHETUL I. Nu am nevoie urgenta de ele, daca sunt gata in 1-2 saptamani e ok.
Numai bine!
3.@Costin – waiting
4.@Impulsive – waiting
5.@MarianG – waiting
6.@hl2u – waiting
7.@EHR – waiting
8.@inscaun – waiting
9.@IoanDorneanu - waiting
10...
Un singur loc cu bonus. Mai acceptam aproximativ 3-4 pachete si inchidem si oferta cu 20% reducere. Grabeste-te!
1 x Pachetul II.
Multumesc.
3.@Costin – waiting
4.@Impulsive – waiting
5.@MarianG – waiting
6.@hl2u – waiting
7.@EHR – waiting
8.@inscaun – waiting
9.@IoanDorneanu - waiting
10.@Psyche - waiting
Gata cu bonusul. Mai raman doar cateva pachete cu 20 % reducere si am inchis.
Optez pentru un articol gratis.
Ok, super. Oricum, nu-i problema daca nu spuneai. O sa intreb pe fiecare in PM, cand o sa-i vina randul.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Articolele pentru @Toto sunt gata. Urmeaza @raxiro pe maine. Pana atunci, asteptam in continuare noi comenzi si un mic review de la Toto.
Am primit articolele, ceea ce inseamna ca fie au fost deja scrise, fie v-ati miscat super repede!!! Glumesc! Scrise foarte bine, asa ca recomand celor ce au nevoie de articole bune scrise repede!
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Am terminat de scris si pentru @raxiro 1 x pachet II + publicare. Asteptam review.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)