Ok, multumesc de urechiala si de
offtopic, am corectat.
Am vazut ca pe aici cand nu te poti lega de ceva, se incepe cu gramatica, cu tema siteului (e o tema gratis asa din punctul asta de vedere am scapat). Ok am gresit, nu sunt un as al limbi romane, nu dorm cu ea sub cap, la fel cum nu o fac si nici alti de pe aici.
Ceea ce am observat pe forum este ca cei cu bulinute multe verzi pot permite sa faca offtopic cand nu au nimic de zis in legatura cu subiectul, stiu ca i-a deranjat foarte mult limba mea romana din topor.
Cred ca asta este o caracateristica a noastra a romanilor, cand cineva incearca sa faca ceva se gasesc cativa care sa-si dea cu parerea, negativ.
Daca v-ati deranjant din timpul vostru pretios pentru a ma urechi inseamna ori va doare asa mult ca sunt un "incult" ori va deranjeaza ca a mai aparut unul care......, sau doar de dragul de a comenta ?
In fine nu vreau sa fac nici o polemica pe acest subiect, din nou recunosc ca nu sunt as al limbi romane si pe parcurs se vor corecta toate greselile.
Sa vedem acum cum imi scade reputatia si cat de repede (ma refer la acele bulinute)