Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Oferim servicii SEO

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Ok, multumesc de urechiala si de offtopic, am corectat.
    Am vazut ca pe aici cand nu te poti lega de ceva, se incepe cu gramatica, cu tema siteului (e o tema gratis asa din punctul asta de vedere am scapat). Ok am gresit, nu sunt un as al limbi romane, nu dorm cu ea sub cap, la fel cum nu o fac si nici alti de pe aici.
    Ceea ce am observat pe forum este ca cei cu bulinute multe verzi pot permite sa faca offtopic cand nu au nimic de zis in legatura cu subiectul, stiu ca i-a deranjat foarte mult limba mea romana din topor.
    Cred ca asta este o caracateristica a noastra a romanilor, cand cineva incearca sa faca ceva se gasesc cativa care sa-si dea cu parerea, negativ.
    Daca v-ati deranjant din timpul vostru pretios pentru a ma urechi inseamna ori va doare asa mult ca sunt un "incult" ori va deranjeaza ca a mai aparut unul care......, sau doar de dragul de a comenta ?
    In fine nu vreau sa fac nici o polemica pe acest subiect, din nou recunosc ca nu sunt as al limbi romane si pe parcurs se vor corecta toate greselile.
    Sa vedem acum cum imi scade reputatia si cat de repede (ma refer la acele bulinute)

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    37
    Posturi
    654
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Am vazut ca pe aici cand nu te poti lega de ceva, se incepe cu gramatica, cu tema siteului (e o tema gratis asa din punctul asta de vedere am scapat). Ok am gresit, nu sunt un as al limbi romane, nu dorm cu ea sub cap, la fel cum nu o fac si nici alti de pe aici.
    Ceea ce am observat pe forum este ca cei cu bulinute multe verzi pot permite sa faca offtopic cand nu au nimic de zis in legatura cu subiectul, stiu ca i-a deranjat foarte mult limba mea romana din topor.
    Cred ca asta este o caracateristica a noastra a romanilor, cand cineva incearca sa faca ceva se gasesc cativa care sa-si dea cu parerea, negativ.
    Daca v-ati deranjant din timpul vostru pretios pentru a ma urechi inseamna ori va doare asa mult ca sunt un "incult" ori va deranjeaza ca a mai aparut unul care......, sau doar de dragul de a comenta ?
    In fine nu vreau sa fac nici o polemica pe acest subiect, din nou recunosc ca nu sunt as al limbi romane si pe parcurs se vor corecta toate greselile.
    Sa vedem acum cum imi scade reputatia si cat de repede (ma refer la acele bulinute)
    Nu trebuie sa o iei ca pe o rautate din partea lor. Probabil ca acum dupa ce ai corectat acele greseli vei avea mai multi clienti. Undeva poate e mai bine ca au vazut ei si nu au vazut alti potentiali clienti pentru ca ar fi fost mai rau pentru tine. E o chestie de profesionalism sa scrii cat mai corect...

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Nica Cristian Vezi Post
    Nu trebuie sa o iei ca pe o rautate din partea lor. Probabil ca acum dupa ce ai corectat acele greseli vei avea mai multi clienti. Undeva poate e mai bine ca au vazut ei si nu au vazut alti potentiali clienti pentru ca ar fi fost mai rau pentru tine. E o chestie de profesionalism sa scrii cat mai corect...
    Nu o iau ca pe o rautate din partea lor, era doar o constatare.

mrjohnny este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    30

Implicit

@Alias, cand ai timp, mai da un ochi pe site-ul tau si mai corecteaza si tu din greselile alea gramatice, nu te critica nimeni dar e un sfat. De exemplu, sincer, eu ca potential client dupa ce am vazut greselile respective nu prea ma mai tenteaza, un scris anapoda si gramadit de greseli gramaticale confera ideea de 'tepar', tocmai de-asta e important sa nu isi formeze lumea parerea asta despre tine din cauza unor typos. Gandeste-te ca in domeniul SEO, totul tine de migala, detalii muuuuulte si toate semnificative; corectarea unui text ar trebui sa fie usoara pentru tine, e vorba de corectarea unor greseli dintr-un ansamblu. Succes si spor la treaba!
    Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu o iau ca pe o rautate din partea lor, era doar o constatare.
    De ce toata lumea care primeste feedback considera ca fiind vorba de rautati recomandarile respective ? Si eu, la fel ca alti colegi de aici, as renunta sa trec dincolo de prima pagina daca as vedea atatea erori gramaticale. Multi poate avem typos sau mici scapari insa atunci cand sunt atat de multe si dese, nu mai este acelasi lucru.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de mrjohnny Vezi Post
    @Alias, cand ai timp, mai da un ochi pe site-ul tau si mai corecteaza si tu din greselile alea gramatice, nu te critica nimeni dar e un sfat. De exemplu, sincer, eu ca potential client dupa ce am vazut greselile respective nu prea ma mai tenteaza, un scris anapoda si gramadit de greseli gramaticale confera ideea de 'tepar', tocmai de-asta e important sa nu isi formeze lumea parerea asta despre tine din cauza unor typos. Gandeste-te ca in domeniul SEO, totul tine de migala, detalii muuuuulte si toate semnificative; corectarea unui text ar trebui sa fie usoara pentru tine, e vorba de corectarea unor greseli dintr-un ansamblu. Succes si spor la treaba!
    Asa cum spuneam si mai devreme se fac corecturi pe parcurs. Acu nu stiu cat de mult pot fi asemuit cu un "tepar" avand in vedere ca nu ai lucrat cu mine sa poti afirma acest lucru, si, e destul de usor sa generalizam, cu majoritatea persoanelor cu care am lucrat am mers pe incredere, plata la pozitionarea finala, top10 sau prima pozitiie in Google, si bineinteles mi sa tras si mie "teapa" am lucrat doar pe promisiuni si am incercat sa invat din aceste lucruri. Am lucrat si cu persoane care au platit inainte. Cred ca cel mai mult conteaza increderea in oameni.
    Multumesc de sfaturi si 1+ de la mine

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de EHR Vezi Post
    De ce toata lumea care primeste feedback considera ca fiind vorba de rautati recomandarile respective ? Si eu, la fel ca alti colegi de aici, as renunta sa trec dincolo de prima pagina daca as vedea atatea erori gramaticale. Multi poate avem typos sau mici scapari insa atunci cand sunt atat de multe si dese, nu mai este acelasi lucru.
    Poate din cauza faptului ca se face offtopic ?
    Anuntul este postat intr-o arie in care se ofera servicii si in aria de lobby, deci cam orice offtopic nu prea isi are rostul, nu ?, poate gresesc

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Deja mi se pare mult mai periculoasa reactia ta decat problema in sine. Deci pentru tine, ca esti agramat si nu stapanesti scrierea lb romane este absolut normal cand oferii servicii de optimizare. Care e problema daca ii refaci omului categoriile cu 2-3 gafe, daca ii introduci content cu exprimari de gen, daca meta-urile le scrii aiurea si asa mai departe, nu ? Nu ti am scris frecandu-mi mainile de bucurie ca am ocazia sa critic, te am sfatuit sa faci corectiile necesare pentru ca iti alungii potentialii clienti. Si apropo de offtopic, daca ai fi atent un pic, ai intelege ca 80% din colegii tai de forum se ocupa cu astfel de servicii, ar trebui sa ai o senzatie de a "vinde castraveti gradinarului" cu acest topic.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Deja mi se pare mult mai periculoasa reactia ta decat problema in sine. Deci pentru tine, ca esti agramat si nu stapanesti scrierea lb romane este absolut normal cand oferii servicii de optimizare. Care e problema daca ii refaci omului categoriile cu 2-3 gafe, daca ii introduci content cu exprimari de gen, daca meta-urile le scrii aiurea si asa mai departe, nu ? Nu ti am scris frecandu-mi mainile de bucurie ca am ocazia sa critic, te am sfatuit sa faci corectiile necesare pentru ca iti alungii potentialii clienti. Si apropo de offtopic, daca ai fi atent un pic, ai intelege ca 80% din colegii tai de forum se ocupa cu astfel de servicii, ar trebui sa ai o senzatie de a "vinde castraveti gradinarului" cu acest topic.
    Pai am multumit pentru urechiala, si am spus ca se fac modificari.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Alias...

Asa cum spuneam si mai devreme se fac corecturi pe parcurs.
    Corecturile trebuie facute acum, nu pe parcurs. Clientul ramane cu o prima impresie cand intra, iar daca gaseste greseli, fii sigur ca nu se intoarce saptamana viitoare sa vada dac-ai corectat . Concurenta e mare, nu esti singur in cursa.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@bogdan
    M-am uitat si eu pe blogul tau. Pe prima pagina cel putin doua greseli. Astept negativele.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Servicii
    De midanius în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th February 2012, 01:42
  2. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 3rd January 2011, 08:28
  3. Servicii SRV.ro
    De Cristi_XP în forumul Hosting
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 18th July 2010, 05:34
  4. Oferim servicii de inscriere in directoare!
    De Lucian00 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 24th June 2010, 09:38
  5. Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 16th August 2007, 05:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •