Am lasat cate un pm la fiecare.
Am lasat cate un pm la fiecare.
Salut,
La fel ca si @valentino ca intereseaza ce servicii poti oferii pentru site-uri straine: engleza si italiana. Astept raspuns pe PM.
Am raspuns la pm-uri daca mai sunt si alti doritori le raspund si acestora.
Am un pachet de 200 de blog uri nofollow ,majoritatea avand pagerank ul 3 -4, cateva dintre ele avand pagerank 5 sau chiar 6, daca e cineva interesat, astept un mesaj.
Va rog sa ma scuzati am uitat sa precizez, blog urile sunt romanesti, va urma o lista blog urile dedicate spatiului international(in limba engleza)
In curand voi veni cu lista de forum uri!
Ultima modificare făcută de stefan_hellzone; 10th September 2012 la 15:26.
Si cu pachetul de bloguri ce faci? Vinzi doar lista de bloguri sau vinzi serviciu de postare de comentarii pe aceste bloguri? Plata se face pe nr de comentarii aprobate?
O lista de asta se face f usor luand blogurile de pe zelist, mai ales ca-s nofollow, deci lista in sine nu reprezinta nimic fabulos. Blogurile sunt pe domeniul propriu, sau sunt si pe domenii gratuite (wordpress, blogspot, etc)? Posteaza aici un pret per nr de comentarii aprobate, banuiesc ca asta-i intereseaza pe oameni. Ma rog, pe mine asta ma intereseaza (sau sunt valabile preturile vechi?)
Signatura lipsa
Nu vand lista, prestez serviciul in sine, mentionez ca aceste 200 de link uri reprezinta blog uri pe care eu am obtinut deja comentari aprobate iar plata se face pentru numarul de comentari aprobate(asa mi se pare fairplay)
Lista pe care o am eu este formata colectand informatile dupa zelist, insa am avut de verificat 3000 de blog uri pentru a obtine aceasta lista, lista e formata si din domeni gratuite datorita faptului ca domenile gratuite facute pe platforme wordpress sau blogspot au un pagerak frumusel 3,4 chiar daca sunt sub forma numefrumos.blogspot.roO lista de asta se face f usor luand blogurile de pe zelist, mai ales ca-s nofollow, deci lista in sine nu reprezinta nimic fabulos.
Si da lista nu reprezinta nimic fabulos deoarece ma asteptam sa fie mult mai mult blog uri dofololow.
Blogurile sunt si pe domeniu propropriu si pe domeni gratuit(am ignorat aspectul gratuit sau nu fiindca m-am concentrat pe pagerank), la cerere clientului se poate face o lista doar cu anumite blog uri in functie de criterile clientului.Blogurile sunt pe domeniul propriu, sau sunt si pe domenii gratuite (wordpress, blogspot, etc)? Posteaza aici un pret per nr de comentarii aprobate, banuiesc ca asta-i intereseaza pe oameni. Ma rog, pe mine asta ma intereseaza (sau sunt valabile preturile vechi?)
Pretul meu este 7.5 euro per 100 de comentari aprobate
Pot opta pt 100 comentarii doar pe bloguri cu domeniu propriu? Daca da, discutam mai multe detalii pe PM
Signatura lipsa
daca poti sa-i filtrezi si pe aia ar fi bine. In principiu nu vreau sa fie gazduite la blogspot.
Signatura lipsa
Am filtrat lista mea sunt peste 100 de blog uri ce nu sunt gazduite pe blogspot sau wordpress, ajugandu-se si la 150 de astfel de blog uri nofollow.
Daca esti interesat lasa Pm.
P.s daca sunt cereri ceva mai mari pot continua sa imbogatesc acesta lista de blog uri nofllow.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)