Oferta valabila azi pana la 23:59.
Oferta valabila azi pana la 23:59.
oferta nu mai este valabila. am incheiat o intelegere cu cineva. mai pot fi contactat pe content writing doar de catre persoane din iasi interesate sa-mi ofere un job (carte de munca). altfel, nu. multa bafta!
Sunt din nou interesat de o colaborare pe termen lung. Sau ceva pe termen scurt, dar care sa prevada redactarea unui volum considerabil de articole. Nisele: slabit, IT (review-uri, in special), pariuri sportive, turism, s.a.
Vad ca si tu esti disperat!sau erai!De ce va bagati unii dintre voi in topicurile altora daca nu va intereseaza ce scrie in respectivul topic?..sa iti fac si eu bump
Valabil incepand de luni, 17 noiembrie. 2,5 lei/ 100 cuvinte, plata in functie de vechimea si reputatia userului. Transfer bancar ING. Nisele de mai sus.
Pe data de 2 decembrie am incetat colaborarea cu onlinesport. Asadar, am timp suficient pentru inceperea unor noi colaborari. Vor prima cele care prevad un volum relativ mare de articole si pe o perioada, din nou, relativ lunga de timp. Asta nu inseamna insa ca nu accept si joburi incepand de la 10-15 articole. Pot fi contactat pe PM. Pot livra zilnic articole ce insumeaza 4000-5000 de cuvinte.
Valabil si in 2015. Putem incerca si alte nise atat timp cat nu sunt prea multi termeni tehnici, de specialitate.
6,25 lei
2,5 lei/ 100 cuvinte
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)