Anuntul este in continuare valabil, incepand cu ziua de luni, 18 februarie. Detaliile le putem stabili in prealabil, pentru a-i putea da bice inca de la inceputul saptamanii. Ma intereseaza foarte mult nisa sport, pariuri.
Anuntul este in continuare valabil, incepand cu ziua de luni, 18 februarie. Detaliile le putem stabili in prealabil, pentru a-i putea da bice inca de la inceputul saptamanii. Ma intereseaza foarte mult nisa sport, pariuri.
Out din content writing pe o perioada nedeterminata. Au aparut niste probleme intre timp si nu mai pot activa in domeniu. Daca e sa imi revin, voi lasa un mesaj aici.
articole pe nisa slabire. 7 lei/300 de cuvinte. se ocupa sotia de ele. profesoara de limba romana. 9.90 la examenul de titularizare (DACA AJUTA)
am nevoie de 800 ron cash pana luni cel tarziu.
in schimbul acestei sume va pot scrie cate un articol pe zi pana la sfarsitul anului. sau 220 de articole a cate 300 cuvinte (110 de 600 cuvinte sau diferite configuratii) in cel mult 3 luni.
daca este cineva interesat, sa ma contacteze pe PM. pot scrie pe nisa IT (afiliere; sa nu fie prea tehnic, totusi), sport (pariuri in special), turism international si alte cateva.
ne auzim pe PM daca e cineva interesat.
Multumesc ptr propuneri. S-a rezolvat. Astept, in schimb, clienti interesati de o colaborare mai lunga. De la 1 luna +
am inceput colaborarea cu Relansat la 10 articole pe nisa sport
scrie foarte bine
multumesc ptr aprecieri. sper sa colaboram in continuare.
am nevoie de 1200 ron. pot face 300 de articole (x300 cuvinte), deci 4 lei in loc de 7.
termen de predare: 4 luni cel mult (120 de zile).
daca este cineva interesat, astept un semn pana maine seara. ideea este sa aveti o nisa pe care pot lucra, ideal ar fi GAMBLING. pot scrie si pe slabit, it, turism, s.a.
discutam pe PM.
Mai liber decat pasarea cerului. Astept noi clienti![]()
nevoie de bani. 500 lei cash, zilele astea, in schimbul a 100 de articole (5 lei/articolul). nise abordabile: gambling, sport, jocuri, it, slabit, turism si alte cateva. folositi pm-ul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)