Multumesc tuturor celor care m-au ofertat pana acum. Momentan, nu mai caut nimic. Am in jur de 150 de articole pe care trebuie sa le termin in urmatoarele doua saptamani. Spor si voua va doresc!
Multumesc tuturor celor care m-au ofertat pana acum. Momentan, nu mai caut nimic. Am in jur de 150 de articole pe care trebuie sa le termin in urmatoarele doua saptamani. Spor si voua va doresc!
Multumesc tuturor pentru oferte. Am fost acontat pana in luna martie. Odata dezapezit, ma si apuc de treaba . Sa ne auzim cu bine la primavara
Am inceput colaborarea de 2 zile. Inca de pe acum se anunta a fi o colaborare de succes.
Tine-o tot asa!
Vand Advertoriale (pr 5)
Mersi pentru aprecieri. Exceptand cateva comenzi in curs de finalizare, pachetul de primavara va include niste majorari, dupa o cercetare amanuntita in randul concurentei. Astfel, articolele de 300 de cuvinte vor creste de la 5 la 7 lei; pentru celelalte variante, puteti deduce prin regula "de trei simpla". Pentru cei care vor sa urmareasca o mostra din munca mea, incercati aici (portal-mobil.ro - blog telefoane mobile. stiri, comparatii, reviews telefoane noi). Bineinteles, articolul de proba va fi in continuare inclus in pachet, pentru a elimina orice fel de discutie inca din start. In speranta ca vom colabora cat mai bine, ramane sa ne auzim prin martie. Seara buna
Am ceva timp liber saptamana viitoare. Pot scrie in jur de 50 de articole. Nu mai mici de 300 de cuvinte.
300 cuvinte - 7 lei, pentru cele mai mari, cum am spus si mai sus, regula de trei simpla.
Articol de proba, etc. stiti procedura ...
As prefera urmatoarele nise: sport (pariuri, stiri, etc.), IT, divertisment, in general ceva cu aspect mai general, lipsit de termeni tehnici, pentru a nu ne scoate ochii dupa aceea
NUMAI IN LIMBA ROMANA.
Articole de nisa auto ?
.
scrie pe PM cam ce te-ar interesa. ideea e sa gasesc si pe international, pentru a putea prelucra. cam asta ar fi in mare problema.
nu de alta, dar m-am bagat pe hoteluri saptamana asta si mi-a luat o zi intreaga sa scriu 15 articole amarate ... pe care in mod normal le terminam in 6-7 ore ...
Salut, as fii si eu interesat de o colaborare daca esti liber... Singura chestie e ca eu as avea nevoie undeva de 40-50 articole / luna intre 300 si 700 cuvinte, nu e o chestie fixa nr. de cuvinte, nisa este IT, tipul articolelor ar fii; Stiri, tips and tricks, samd. Tot ce tine de nisa, singura conditie a mea ar fii ca ar cam trebui sa incerci sa scrii in tipul unui blog adica sa incerci sa scrii ca si cum ar fii al tau, nu articole standard.
Daca esti liber te rog lasa-mi un PM pretul pentru articole lunare pentru o perioada mai lunga, 3-4 luni, acum daca doresti poti sa le scrii si in 3 zile, restul e problema mea.
Ps. Daca e discutam mai multe pe PM, numai bine.
tosin.
Tosin, teoretic ar trebui sa fie mai usor
Astept adresa respectivului site/ blog pe PM. Multumesc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)